LEGO Super Mario 71406 - Yoshiho dům dárků – rozšiřující set

S rozšiřujícím setem Lego Super Mario Yoshiho dům dárků se děti mohou těšit na další zábavnou úroveň ve společnosti Yoshiho a Montyho Molea.
EAN: 5702017155265
Kód 1: 2271406
Kód 2: 71406LEG
26,88 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

S rozšiřujícím setem Lego Super Mario Yoshiho dům dárků se děti mohou těšit na další zábavnou úroveň ve společnosti Yoshiho a Montyho Molea. Hráči mohou prozkoumávat okolí a sbírat digitální mince s interaktivními figurkami Lego Maria, Lego Luigiho nebo Lego Peach (nejsou součástí setu). Pozdravte Yoshiho u dveří, zdřímněte si v posteli, sbírejte ovoce, roztočte kolotoč odměn, díky čemuž ovoce zezlátne, a obdarujte některou z dalších interaktivních figurek. Nebo si na ovoci pochutnejte se samotným Yoshim.

Poznámka: Pro plnohodnotný interaktivní herní zážitek je vyžadován startovací set 71360LEG, 71387LEG nebo 71403LEG

Zábavné herní prvky – dveře, postel, poštovní schránka s dopisem, krb, strom s funkcí padajícího ovoce, červené a zelené ovoce a dárek. Roztočte Lego Maria, Lego Luigiho nebo Lego Peach na kolotoči, dokud ovoce nezezlátne, pochutnejte si na šťavnaté svačince a získejte extra porci digitálních mincí. Skvělý dárek pro hráče od 6 let – darujte tento set se 246 dílky jako zábavný narozeninový či jakýkoli jiný dárek dětem, které vlastní některý ze startovacích setů Lego Super Mario (71360LEG, 71387LEG nebo 71403LEG), jenž je ke hraní potřeba.

  • Vzákladním rozestavení měří 12 cm na výšku, 26 cm na šířku a 13 cm do hloubky.

  • Počet dílků: 246

Tento modulární set je možné spojit s dalšími stavebnicemi z řady Lego Super Mario. Aplikace Lego Super Mario nabízí návody na stavění a množství dalšího inspirativního obsahu. Seznam kompatibilních zařízení se systémem Android a iOS najdete na stránkách LEGO. Sety Lego Super Mario umožňují samostatné i týmové hraní, přináší hodiny zábavy při sbírání mincí a neomezené kreativní možnosti v podobě rozšiřování a přestavování.

Už od roku 1958 splňují kostky a dílky Lego striktní oborové standardy, díky čemuž umožňují konzistentní a pevné spojování. Dlky Lego testujeme téměř všemi představitelnými způsoby, abychom zajistili, že vyhovují přísným celosvětově uznávaným bezpečnostním normám.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 246
Věk: Od 6 let
Načítám