LEGO Super Mario 71405 - Fuzzy a ploutve – rozšiřující set

Přeneste akci ve stylu Lego Super Mario do nebeských výšin s létajícími protivníky z rozšiřujícího setu Fuzzy a ploutve, který je určen dětem od 6 let.
EAN: 5702017155258
Kód 1: 2271405
Kód 2: 71405LEG
539 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Přeneste akci ve stylu Lego Super Mario do nebeských výšin s létajícími protivníky z rozšiřujícího setu Fuzzy a ploutve, který je určen dětem od 6 let. Set obsahuje sestavitelný model nebe a mráčku se 2 figurkami Lego Fuzzyho, trampolínu ve tvaru houby a akční kostku času. Pomozte Lego Mariovi, Lego Luigimu nebo Lego Peach (figurky nejsou součástí balení) skočit z trampolíny ve tvaru houby a odpálit do vzduchu dva protivníky, za což budete odměněni pořádnou porcí digitálních mincí.

Poznámka: Pro plnohodnotný interaktivní herní zážitek je vyžadován startovací set 71360LEG, 71387LEG nebo 71403LEG

Model nebe s mráčkem, oranžová trampolína a kostka času – interaktivní figurky mohou využít trampolínu ve tvaru houby ke skákání. Hraní pro jednoho nebo dva hráče – tuto nesnadnou výzvu může společně pokořit i dvojice interaktivních postav Lego Super Mario. Skvělý dárek pro hráče od 6 let – darujte tento set s 154 dílky jako zábavný narozeninový či jakýkoli jiný dárek dětem, které vlastní některý ze startovacích setů Lego Super Mario (71360LEG, 71387LEG nebo 71403LEG), jenž je ke hraní potřeba.

  • Sestavitelný model měří 9 cm na výšku, 20 cm na šířku a 17 cm do hloubky, a lze jej připojit k dalším modulárním setům Lego Super Mario

  • Počet dílků: 154

Digitální průvodce – aplikace Lego Super Mario nabízí návody na stavění, tipy a inspiraci i mnoho dalšího obsahu. Seznam kompatibilních zařízení se systémem Android a iOS najdete na stránkách Lego. Sběratelské sety Lego Super Mario zabaví jednoho hráče, partu kamarádů i celou rodinu, a nabízí bezpočet možností, jak vytvářet, rozšiřovat a přestavovat jedinečné úrovně.

Dílky Lego splňují nejpřísnější kvalitativní oborové standardy, díky čemuž se snadno spojují a drží pospolu. Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kuosvého balení: 26 x 14 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 154
Věk: Od 6 let
Načítám