LEGO Super Mario 71404 - Goombova bota – rozšiřující set

Prožívejte zábavná dobrodružství ve světě Lego Super Mario s rozšiřujícím setu Goombova bota, který je určen dětem od 6 let.
EAN: 5702017155241
Kód 1: 2271404
Kód 2: 71404LEG
8,04 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Prožívejte zábavná dobrodružství ve světě Lego Super Mario s rozšiřujícím setu Goombova bota, který je určen dětem od 6 let. Set obsahuje sestavitelnou verzi Goombovy boty z kostek a figurku Lego Goomby, kterou děti mohou využít ve svých herních úrovních. Zmocněte se boty s Lego Mariem, Lego Luigim nebo Lego Peach (figurky nejsou součástí balení) a získávejte digitální mince za skákání a předvádění triků ve vzduchu. (Poznámka: pro plnohodnotný interaktivní herní zážitek je vyžadován startovací set 71360LEG, 71387LEG nebo 71403LEG.)

  • Goombova bota z kostek měří 5 cm na výšku, 6 cm na délku a a 6 cm na šířku, a je možné ji kombinovat s dalšími sety Lego Super Mario

  • Počet kostek: 76

Návod na stavění k tomuto setu najdete v doprovodné aplikaci LEGO Super Mario. Aplikace nabízí také spoustu herní inspirace, a je zároveň bezpečnou platformou pro sdílení výtvorů dětí.

Sběratelské hračky Lego Super Mario představují fantastické dárky pro děti, které rády udávají trendy. Startovací a rozšiřující sety umožňují fanouškům rozšiřovat, přestavovat a upravovat jedinečné herní úrovně, ve kterých si užijí dlouhé hodiny zábavy při sbírání mincí.Se sběratelskými sety Lego Super Mario si může hrát jeden hráč, parta kamarádů nebo celá rodina. Sety nabízí bezpočet možností, jak vytvářet, rozšiřovat a přestavovat jedinečné úrovně.

Doprovodná aplikace Lego Super Mario nabízí návody na stavění a množství další inspirace. Seznam kompatibilních zařízení se systémem Android a iOS najdete na stránkách LEGO.cz/devicecheck. 

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, jsou plně kompatibilní a vždy pevně drží. Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány a analyzovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 16 x 14 x 5 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 76
Věk: Od 6 let
Načítám