LEGO Super Mario 71403 - Dobrodružství s Peach – startovací set

Darujte dětem vstupenku do interaktivního světa Lego Super Mario ve formě startovacího setu Dobrodružství s Peach. Set obsahuje figurku Lego Peach s funkcí okamžité reakce prostřednictvím LCD obrazovky a reproduktoru.
EAN: 5702017155234
Kód 1: 2271403
Kód 2: 71403LEG
49,96 € cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Darujte dětem vstupenku do interaktivního světa Lego Super Mario ve formě startovacího setu Dobrodružství s Peach. Set obsahuje figurku Lego Peach s funkcí okamžité reakce prostřednictvím LCD obrazovky a reproduktoru. Lego Peach může utvořit tým s Lego Mariem nebo Lego Luigim (tyto další figurky nejsou součástí balení) prostřednictvím Bluetooth a sbírat společně bonusové mince za týmovou práci. Interaktivní figurka Lego Peach je vybavena senzorem barev, LCD displejem s nejrůznějšími okamžitými reakcemi a reproduktorem, který přehrává ikonické zvukového efekty a hudební doprovod z videoher.

Sbírání digitálních mincí – set obsahuje startovací potrubí, cílovou vlaječku, houpačku, vystřelující Lava Bubble, létající akční kostku s otazníkem a figurky Lemmyho a žlutého Toada. Šťavnatá zábava – ovoce spouští u Lego Peach šťastné reakce a lze jej darovat žlutému Toadovi či jiné figurce (není součástí balení). Pochutnejte si na ovoci a získejte digitální mince.

Kombinujte a přestavujte – modulární set s 354 dílky Lego lze přestavovat i kombinovat s dalšími stavebnicemi z řady Lego Super Mario.

  • Figurka Lego Peach vyžaduje 2 AAA baterie (nejsou součástí balení) a prostřednictvím Bluetooth ji lze propojit s Lego Luigim nebo Lego Mariem (tyto další figurky také nejsou součástí balení) pro hraní ve dvou.

  • Počet dílků: 354

Digitální průvodce – doprovodná aplikace Lego Super Mario nabízí návody na stavění a množství další inspirace. Seznam kompatibilních zařízení se systémem Android a iOS najdete na stránkách Lego.

Sběratelské sety Lego Super Mario nabízejí fanouškům neomezené možnosti vytváření, rozšiřování a přestavování unikátních herních úrovní, ve kterých si užijí dlouhé hodiny zábavy při sbírání mincí.

Kostky a dílky Lego splňují náročné oborové standardy. Jsou vzájemně kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozebírání – a tak je tomu už od roku 1958. Dílky Lego testujeme, abychom zajistili, že vyhovují přísným bezpečnostním normám.

Rozměry kusového balení: 32 x 26 x 9 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Super Mario
Počet dílků stavebnice: 354
Věk: Od 6 let
Načítám