LEGO Speed Champions 76912 - Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T

Sběratelská replika vozu Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T od Lego Speed Champions vystihuje vzhled kultovního muscle car. Ideální pro děti od 8 let, automobilové nadšence a fanoušky akční filmové série.
EAN: 5702017234410
Kód 1: 2276912
Kód 2: 76912LEG
20,19 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Sběratelská replika vozu Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T od Lego Speed Champions vystihuje vzhled kultovního muscle car. Ideální pro děti od 8 let, automobilové nadšence a fanoušky akční filmové série. Model nabízí poutavý stavitelský zážitek, bude se vyjímat na výstavce a je vhodný i pro bleskové závody a akční honičky. Co se ukrývá v krabici? Vše, co potřebujete k sestavení repliky 1970 Dodge Charger R/T, a k tomu navíc minifigurka Dominica Toretta s hasákem. Postavte si repliku vozu Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T, pochlubte se jí kamarádům a vrhněte se do akčních závodů s ostatními modely z řady Speed Champions. 

Nejsou zapotřebí žádné baterie – Model Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T od Lego Speed Champions je poháněn vaší fantazií.

  • Model Fast & Furious 1970 Dodge Charger R/T měří přes 5 cm na výšku, 17 cm na délku a 7 cm na šířku

  • Počet kostek: 345

Sběratelská replika tohoto muscle car je nabitá autentickými detaily, včetně vstřikovaných stříbrných disků kol a cool spoileru na kapotě. Chybět nesmí ani minifigurka Dominica Toretta, takže o inspiraci nebude nouze.

Součástí této stavebnice Speed Champions je tištěný i interaktivní digitální návod. Intuitivní digitální průvodce je k dispozici v bezplatné aplikaci s návody Lego pro chytré telefony a tablety a nabízí úžasné nástroje přibližování a otáčení, které dětem umožní vizualizovat si rozpracované modely ze všech úhlů. 

Stavebnice Lego Speed Champions přinášejí miniaturní verze nejobdivovanějších automobilů. Modely jsou jako dělané k vystavení, ale skvěle poslouží také k závodění proti dalším vozům z řady Speed Champions.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 14 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 345
Věk: Od 8 let
Načítám