LEGO ICONS 10302 - Optimus Prime

Optimus Prime. Vůdce hrdinných autobotů. A nyní také působivý model Lego 2v1 pro fanoušky Transformers. Projevte své nadšení pro svět Transformers s tímto obohacujícím stavitelským projektem a sestavte si detailní repliku ikonického robota.
EAN: 5702017153209
Kód 1: 2210302
Kód 2: 10302LEG
154,04 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Optimus Prime. Vůdce hrdinných autobotů. A nyní také působivý model Lego 2v1 pro fanoušky Transformers. Projevte své nadšení pro svět Transformers s tímto obohacujícím stavitelským projektem pro dospělé a sestavte si detailní repliku ikonického robota. Z robota vozidlem – stejně jako původní předlohu, lze i tuto repliku Lego přeměňovat na robota nebo kamion. Přehrávejte si příběhy ze ság Transformers s doplňky, mezi kterými najdete iontové dělo, matici vůdce autobotů, energonovou sekyru nebo jetpack. Příslušenství jako Ion Blaster, Matrix of Leadership, Energon Axe, Energon Cube a Jet Pack vám umožní znovu vytvořit vzrušující příběhy Transformers.

Sběratelský model Lego Optimus Prime byl navržen speciálně pro dospělé fanoušky, kteří touží po originálním tvůrčím projektu. Detailně propracovaný kousek – součástí modelu je i výstavní plaketa, díky které můžete dát na odiv svou vášeň k Transformers s patřičnou hrdostí. Poznejte pohyblivost Optimuse Primea nebo otevřete komoru na hrudi a uložte do ní matici vůdce autobotů. 19 kloubových bodů!

  • Jako kamion má model 15 cm na výšku, 27 cm na délku a 12 cm na šířku

  • Jako robot pak měří 35 cm na výšku

  • Počet dílků: 1508

Tato stavebnice Lego je součástí řady modelů pro dospělé, kteří milují úchvatný design, důmyslné detaily a elegantní architekturu.

Kostky Lego se vyrábějí z vysoce kvalitních materiálů. Jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné skládání a rozpojování – a to již od roku 1958. Dílky Lego kladou bezpečnost a kvalitu na první místo. Proto procházejí přísnými testy, takže si můžete být jistí, že model je bezpečný a dostatečně robustní.

Rozměry kusového balení: 28 x 48 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1508
Věk: Od 18 let
Načítám