LEGO Star Wars 75336 - Inkvizitorská transportní loď Scythe

S modelem Inkvizitorská transportní loď Scythe od Lego Star Wars si děti mohou přehrávat mise s pronásledováním rytířů Jedi ze seriálu Star Wars: Obi-Wan Kenobi.
EAN: 5702017155623
Kód 1: 2275336
Kód 2: 75336LEG
2 175 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

S modelem Inkvizitorská transportní loď Scythe od Lego Star Wars si děti mohou přehrávat mise s pronásledováním rytířů Jedi ze seriálu Star Wars: Obi-Wan Kenobi. Stíhačka potěší nastavitelnými křídly pro režim letu a přistání, 2 pružinovými vystřelovači a přístupovou rampou. Otevírací kokpit umožňuje pohled do propracovaného interiéru vybaveného 3 sedadly pro minifigurky a držáky na světelné meče. K dispozici jsou také minifigurky Lego Ben Kenobiho, Veleinkvizitora, Revy (Třetí sestry) a Pátého bratra se světelnými meči. Ben Kenobi s modrým světelným mečem, a k tomu navíc Veleinkvizitor, Reva (Třetí sestra) a Pátý bratr, kteří jsou vybaveni oboustrannými červenými světelnými meči. Inkvizitorská transportní loď Scythe má skládací křídla pro režimy přistání nebo letu, 2 pružinové vystřelovače a sklápěcí přístupovou rampu v přední části. Snadný přístup k propracovanému interiéru – horní a boční části kokpitu lze otevřít a získat tak přístup k sedadlu pilota a 2 sedadlům pro minifigurky, a k tomu navíc úchytky pro světelné meče.

  • Tento sestavitelný model kosmické lodi od Lego Star Wars měří přes 14 cm na výšku, 37 cm na délku a 24 cm na šířku

  • Počet kostek: 924

Super tip na dárek ve stylu Star Wars pro děti od 9 let, které chtějí udávat trendy. Součástí je tištěný návod. Prohlédněte si také aplikaci s pokyny Lego, která nabízí nástroje přibližování a otáčení, aby byl celý zážitek ještě zábavnější.

Nenechte si ujít ani aplikaci Lego s návody na stavění, kde najdete digitální instrukce, a k tomu navíc nástroje přibližování a otáčení. Modely Lego Star Wars jsou určené pro děti a dospělé fanoušky, kteří si chtějí přehrávat epické scény, vymýšlet si vlastní dobrodružství nebo si prostě vystavovat modely.

Již od roku 1999 vytváří Lego Group repliky kosmických lodí, vozidel, míst a postav z galaxie Star Wars a nabízí širokou řadu inspirativních stavebnic pro fanoušky všech věkových kategorií.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 28 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 924
Věk: Od 9 let
Načítám