LEGO Star Wars 75333 - Jediská stíhačka Obi-Wana Kenobiho

Fanoušci filmu Star Wars: Klony útočí se mohou při sestavování tohoto modelu Lego Jediská stíhačka Obi-Wana Kenobiho spolehnout na Sílu.
EAN: 5702017155593
Kód 1: 2275333
Kód 2: 75333LEG
27,50 € cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci filmu Star Wars: Klony útočí se mohou při sestavování tohoto modelu Lego Jediská stíhačka Obi-Wana Kenobiho spolehnout na Sílu. Vzrušující dárek pro děti od 7 let zaujme otevíracím kokpitem pro minifigurku Obi-Wana, 2 vystřelovači, zatahovacím podvozkem, držáky na světelné meče a bodem pro připevnění hlavy droida R4-P17 na křídle. Součástí jsou také dvě minifigurky Lego Star Wars: Obi-Wan a vůbec poprvé obyvatelka planety Kamino jménem Taun We. Dále nechybí figurka Lego astro-droida R4-P17 pro inspirativní hraní. Stíhačka zaujme otevíracím kokpitem pro minifigurku, dva vystřelovači, zatahovacím podvozkem, držáky na světelné meče a upevňovacím bodem na křídle pro hlavu droida R4-P17.

  • Tento sestavitelný model kosmické lodi ze ságy Star Wars měří přes 7 cm na výšku, 25 cm na délku a 13 cm na šířku, takže si ho lze mezi dobrodružstvími parádně vystavit.

  • Počet kostek: 282

Aplikace s návody na stavění Lego obsahuje potřebné pokyny a umožňuje dětem přibližovat, otáčet a vizualizovat si digitální verzi jejich modelu, zatímco na něm pracují. Stavebnice od Lego Star Wars se hodí pro děti a dospělé fanoušky, kteří si chtějí přehrávat kultovní scény, vymýšlet si vlastní jedinečné příběhy nebo si prostě vystavovat modely. Již od roku 1999 vytváří Lego Group repliky kultovních kosmických lodí, vozidel, míst a postav z galaxie Star Wars a nabízí rozsáhlou řadu úžasných stavebnic pro fanoušky všech věkových kategorií.

Kostky a dílky Lego splňují přísné standardy kvality, takže umožňují jednoduché a bezpečné spojování. Dílky Lego splňují neúprosné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Star Wars
Počet dílků stavebnice: 282
Věk: Od 7 let
Načítám