LEGO Minecraft 21190 - Opuštěná vesnice

Hráči Minecraftu se mohou těšit na spoustu akce a kreativní stavění na motivy jejich oblíbené hry s tvůrčí stavebnicí Opuštěná vesnice od Lego Minecraft.
EAN: 5702017233260
Kód 1: 2221190
Kód 2: 21190LEG
1 089 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Hráči Minecraftu se mohou těšit na spoustu akce a kreativní stavění na motivy jejich oblíbené hry s tvůrčí stavebnicí Opuštěná vesnice od Lego Minecraft. Tento všestranný model je tvořený 4 částmi: domem zombie lovce s postelí, troubou, svícemi, stolem na tvoření, pochodněmi a lukostřeleckým terčem; pracovištěm zombie vesničana s vysokou pecí, ohněm, stojanem na brnění a diamantovým brněním; dýňovým políčkem zombie farmáře s kompostovačem a pochodněmi; a opuštěným domem s dýněmi, barely, řezačem kamene a černou kočkou. Stavebnice obsahuje 2 zombíky a lovce zombíků, tábor lovce zombíků, dílnu zombie vesničana, dýňovou záplatu zombie farmáře, opuštěný dům a spoustu autentických doplňků. Hráči mají za úkol převzít opuštěnou vesnici od zombie a přestavět si ji podle sebe, čímž se připraví na další dobrodružství ve světě Minecraft. 

  • Model domu měří přes 8 cm na výšku, 14 cm na šířku a 10 cm do hloubky

  • Počet dílků: 422

Různé prvky lze jednoduše prohazovat a kombinovat s ostatními stavebnicemi z této řady. Stavebnice Lego Minecraft dávají dětem možnost novým kreativním způsobem prožívat oblíbenou videohru a postavit si z kostek Lego známe lokace, předměty a protivníky ze hry.

Dílky Lego splňují striktní oborové standardy kvality, což znamená, že jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují snadné spojování a rozpojování. Dílky Lego splňují náročné globální bezpečnostní.

Rozměry kusového balení: 28 x 26 x 8 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 422
Věk: Od 8 let
Načítám