LEGO Disney Princess 43205 - Nezapomenutelná dobrodružství na zámku

Děti a fanoušci studia Disney od 6 let se mohou těšit na neomezenou porci herních možností v této stavebnici Nezapomenutelná dobrodružství na zámku od Lego Disney Princess.
EAN: 5702017154329
Kód 1: 2243205
Kód 2: 43205LEG
2 175 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti a fanoušci studia Disney od 6 let se mohou těšit na neomezenou porci herních možností v této stavebnici Nezapomenutelná dobrodružství na zámku od Lego Disney Princess. Chybět nesmí model zámku, 5 minipanenek a 5 figurek Lego zvířat. Tento propracovaný model u dětí podpoří stavitelské sebevědomí a podnítí představivost a kreativitu při vymýšlení vlastních příběhů. Tato stavebnice zabaví děti na dlouhé hodiny díky disneyovským minipanenkám Ariel, Vaiany, Lociky, Sněhurky a Tiany. Dále nechybí Marcel, Pascal, Pua, Sebastian a figurka Lego ptáčka. Sada obsahuje otevíratelný a uzamykatelný hrad se 4 patry, 5 ložnicemi, dortovým a zvířecím hřištěm a klíč. K nesčetným dobrodružstvím zve i mnoho doplňkůJedná se o parádní dárek pro všechny fanoušky disneyovských princezen. Se stavebnicí si lze hrát jak samostatně, tak společně s kamarády. Také je možné kombinovat ji s ostatními stavebnicemi od Lego Disney Princess (prodávají se samostatně).

  • Hrad je 36 cm vysoký, 53 cm široký a 9 cm hluboký

  • Počet kostek: 698

Tato stavebnice Disney Princess obsahuje vysoce detailní minifigurky-panenky a rozpoznatelný model, který podporuje kreativní hru a zároveň rozvíjí dovednosti pro život. Interaktivní digitální návod na stavění pak tvoření obohatí o další porci zábavy. Je k dispozici v bezplatné aplikaci Lego s návody na stavění a nabízí intuitivní nástroje, díky kterým si děti mohou skutečný model během stavění vizualizovat. 

Od roku 1958 splňují Lego prvky přísné průmyslové standardy, takže je lze spolehlivě znovu a znovu skládat. Lego prvky jsou testovány tak, aby bylo zajištěno, že tato sada Lego Disney Princess splňuje přísné globální bezpečnostní normy. 

Rozměry kusového balení: 48 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney
Počet dílků stavebnice: 698
Věk: Od 6 let
Načítám