LEGO DOTS 41963 - Nášivka Myšák Mickey a Myška Minnie

Máte doma dítě od 8 let, které miluje tvoření, postavy od Disneyho a super styl? Nášivka Myšák Mickey a Myška Minnie od Lego Dots Disney splňuje všechny tyto požadavky!
EAN: 5702017156330
Kód 1: 2241963
Kód 2: 41963LEG
149 Kč cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Máte doma dítě od 8 let, které miluje tvoření, postavy od Disneyho a super styl? Nášivka Myšák Mickey a Myška Minnie od Lego Dots Disney splňuje všechny tyto požadavky! Tvůrčí sada zaujme ohebnou červenou nášivkou o velikosti 6x6, spoustou dílků v zářivých barvách a zdobítky s motivy postav Myšáka Mickeyho a Myšky Minnie od studia Disney. K dispozici jsou dílky v modrozelené, modré, oranžové a růžové. Nechybí ani zdobítka na motivy Mickeyho a jeho kamarádů. Připravenou nášivku je možné začít okamžitě zdobit a zároveň se jedná o skvělou příležitost, jak pomocí hraní podpořit dětskou vynalézavost

  • Nášivka má rozměr 5 x 5 cm

  • Počet dílků: 95

Sada nabízí snadný, intuitivní a hravý zážitek. Děti mohou samostatně navrhovat vlastní nášivky pomocí barevných zdobítek, přizpůsobovat si podobu výtvoru podle sebe s pomocí dílků na motivy postav Myšáka Mickeyho a Myšky Minnie a poté si hotové dílo někam přišít (jehla a nit nejsou součástí).

Řada DOTS děti uvede do světa kreativních sad LEGO, v němž mohou vytvářet a zdobit různé modely. S touto pestrou nášivkou není nic nemožné – klíčem k úspěchu je dětská představivost. Tvořivé sady DOTS poslouží jako příjemné překvapení nebo zábavný dárek k narozeninám pro kreativní děti.

Již od roku 1958 splňují dílky Lego přísné standardy, aby umožňovaly konzistentní spojování. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 9 x 13 x 3 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Mickey Mouse a Minnie
Počet dílků stavebnice: 95
Věk: Od 8 let
Načítám