LEGO DOTS 41947 - Mega balení náramků – Mickey a přátelé

Máte doma dítě od 6 let, které zbožňuje umění a tvoření a také Myšáka Mickeyho od Disneyho? Mega balení náramků – Mickey a přátelé od Lego Dots Disney je tou pravou volbou!
EAN: 5702017155708
Kód 1: 2241947
Kód 2: 41947LEG
609 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Máte doma dítě od 6 let, které zbožňuje umění a tvoření a také Myšáka Mickeyho od Disneyho? Mega balení náramků – Mickey a přátelé od Lego Dots Disney je tou pravou volbou! Obsahuje 5 náramků a spoustu barevných, třpytivých a ozdobných dílků, to vše ve vlastním úložném boxu pro opakované použití. Děti se mohou sejít a pustit se do tvoření 5 různých stylů nebo výrazů na náramcích pomocí zdobítek na motivy Mickeyho a jeho kamarádů. Své výtvory si mohou přizpůsobit podle nálady nebo zájmů a poté si je kdykoli upravit. K dispozici budou mít klasickou červenou barvu, černobílý styl Myšáka Mickeyho nebo odvážnější barevné kombinace. Děti mohou své výtvory rozšířit také pomocí kteréhokoli sáčku či krabice s doplňky DOTS (prodávají se samostatně). Odolné náramky a barevná zdobítka se postarají o to, že si děti s tímto dárkem užijí spoustu zábavy. S přehledně uspořádanými nápady pro inspiraci na obalu i uvnitř balení bude tvoření hračka. K dispozici je spousta barevných a třpytivých zdobítek a dílků s potiskem na motivy Mickeyho a jeho kamarádů.

  • Každý náramek měří přes 20 cm na délku

  • Počet dílků: 349 + 5 náramků

Řada DOTS děti uvede do světa kreativních sad Lego, v němž mohou vytvářet a zdobit modely. S tímto mega balením náramků není nic nemožné – klíčem k úspěchu je dětská představivost. Tvořivé sady DOTS poslouží jako příjemné překvapení nebo zábavný dárek k narozeninám pro kreativní děti.

Tato sada od Lego DOTS otevírá brány do světa kreativity. Připravené náramky je možné začít okamžitě zdobit a zároveň se jedná o skvělou příležitost, jak pomocí hraní podpořit dětskou fantazii. Sady od Lego DOTS přinášejí radost ze stavebnic Lego nové skupině dětí. Vybízejí k tomu, aby se projevily tvorbou a zdobením vlastních šperků nebo bytových doplňků.

Již od roku 1958 splňují dílky Lego přísné standardy, aby umožňovaly konzistentní spojování. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 23 x 23 x 5 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 349
Věk: Od 6 let
Načítám