LEGO Duplo 10969 - Hasičský vůz

Požárnické auto nabité funkcemi od Lego Duplo uchvátí fantazii začínajících hasičů a pomůže jim rozvíjet důležité dovednosti.
EAN: 5702017153650
Kód 1: 2210969
Kód 2: 10969LEG
23,81 € cena s DPH
Skladem
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Požárnické auto nabité funkcemi od Lego Duplo uchvátí fantazii začínajících hasičů a pomůže jim rozvíjet důležité dovednosti. Sada nabízí figurky Lego Duplo hasiče a kočičky, a k tomu navíc sestavitelný strom a multifunkční hasičský vůz s blikajícími světly a sirénou (baterie 3x LR41 nejsou součástí balení). Děti mohou zdokonalovat jemnou motoriku a rozvíjet sociální schopnosti a empatii, zatímco si přehrávají nápadité příběhy z hasičského prostředí.

Které dítě by nemilovalo hasičské vozy? Tato stavebnice je ideální pro všechny předškoláky, kteří zbožňují úžasná vozidla a baví je starat se o zvířata.

  • Hasičský vůz měří přes 17 cm na výšku, 28 cm na délku a 17 cm na šířku

  • Počet dílků: 21

Model lze pro ještě větší porci zábavy kombinovat s dalšími stavebnicemiLego Duplo. Chybět nesmí ani inspirativní doplňky. Zábavný obrázkový příběh na motivy stavebnice představuje snadný způsob, jak děti uvést do světa kreativního stavění a hraní. Lego Duplo byly navrženy tak, aby obsahovaly poutavé příběhy, pestré barvy, rozmanité postavy a celou řadu fascinujících detailů, které vašemu dítěti pomůžou udělat VELKÝ první krok na cestu životem.

Dílky Lego Duplo splňují ty nejvyšší oborové standardy, takže si můžete být jisti, že je pro malé ručky snadné kostky uchopit, umístit a rozpojit – a je tomu tak již od roku 1969. Kostky a dílky Lego Duplo splňují striktní globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 26 x 10 x 28 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 21
Věk: Od 2 let
Načítám