LEGO JURASSIC WORLD 76947 - Quetzalcoatlus – přepadení letadla

Prožijte napětí a vzrušení z akčních scén z filmu Jurský svět Nadvláda se stavebnicí Quetzalcoatlus – přepadení letadla, která je určena malým milovníkům dinosaurů od 7 let.
EAN: 5702016913538
Kód 1: 2276947
Kód 2: 76947LEG
1 089 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry
Související produkt

Prožijte napětí a vzrušení z akčních scén z filmu Jurský svět Nadvláda se stavebnicí Quetzalcoatlus – přepadení letadla, která je určena malým milovníkům dinosaurů od 7 let. Obsahuje model letadla s prostorem pro 3 minifigurky, otočnými vrtulemi, otevíracím nákladním prostorem a motory, které jsou navrženy tak, aby nevydržely útok polohovatelné figurky quetzalcoatla (motory lze k modelu opět snadno připevnit). Sada obsahuje pterosaury a 3 minifigurky: Owen Grady, Claire Dearing a Kayla Watts. Letadlo má kokpit pro 3 minifigurky, otáčející se vrtule, otevírací nákladový prostor a motory, které při útoku odpadnou, ale lze je snadno znovu nainstalovat.  Owenův motocykl ze sady 76945LEG (není součástí balení) se vejde do nákladového prostoru.

  • Quetzalcoatlus je 29 cm v průměru a má pohyblivá křídla a zobák

  • Letadlo je 9 cm vysoké, 22 cm dlouhé a 30 cm široké

  • Počet kostek: 306

Součástí stavebnice je i podrobný návod na sestavení krok za krokem a minifigurky Owena Gradyho, Claire Dearingové a Kayly Wattsové. Nechybí ani řada nápaditých doplňků, mezi kterými najdete sestavitelný hasicí přístroj, baterku nebo klíč. 

Fanoušci všech věkových kategorií mohou znovu vytvořit slavné filmové scény, hrát vlastní příběhy nebo jen stavět a vystavovat skvělé sběratelské předměty.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26,2 x 7,6 x 28,2 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Jurský svět
Počet dílků stavebnice: 306
Věk: Od 7 let
Načítám