LEGO Marvel 76217 - Já jsem Groot

Nabídněte pohyblivý model Já jsem Groot od Lego Marvel dětem od 10 let. Výstavní figurka Groota Každý fanoušek filmu Strážci galaxie Vol. 2 studia Marvel si jistě vzpomene na slavnou scénu, v níž malý Groot tančí.
EAN: 5702017154602
Kód 1: 2276217
Kód 2: 76217LEG
41,88 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Nabídněte pohyblivý model Já jsem Groot od Lego Marvel dětem od 10 let. Výstavní figurka Groota Každý fanoušek filmu Strážci galaxie Vol. 2 studia Marvel si jistě vzpomene na slavnou scénu, v níž malý Groot tančí. Nyní si ji děti mohou spolu s ostatními momentkami připomenout díky této propracované, pohyblivé replice rozkošného, ale rozpustilého Groota. Pohyblivý model lze jednoduše polohovat a potěší také kazetou s fiktivní hudbou! Kromě toho je zde bezplatná aplikace s návody na stavění Lego, která dětem umožňuje prohlížet, přibližovat a otáčet si model, což přispívá k prohloubení zážitku a interakce během procesu stavění. 

Děti mohou postavit Baby Groota z filmu Guardians of the Galaxy Vol. 2 od Marvel Studios. Součástí sady je také "hudební kazeta" a jmenovka. Sestavitelný model lze snadno manipulovat do různých pozic a pozic. A „hudební kazeta“ umožňuje dětem předstírat, že hrají hudbu. 

  • Vysoce pohyblivá figurka měří 26 cm

  • Počet kostek: 476

Široká škála stavebnic Lego Marvel prémiové kvality nabízí dětem mnoho nápaditých možností, jak stavět a hrát si. 

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat. Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 19 x 35 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Marvel
Počet dílků stavebnice: 476
Věk: Od 10 let
Načítám