LEGO Minecraft 21188 - Vesnice lam

Darujte hráčům Minecraftu jedinečnou stavebnici, která zaručeně ohromí každého fanouška této videohry. Sada Lego Minecraft Vesnice lam spojuje oblíbenou hru Minecraft a kostky Lego, a přináší dětem starším 9 let obrovský modulární model.
EAN: 5702017156699
Kód 1: 2221188
Kód 2: 21188LEG
2 959 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Darujte hráčům Minecraftu jedinečnou stavebnici, která zaručeně ohromí každého fanouška této videohry. Sada Lego Minecraft Vesnice lam spojuje oblíbenou hru Minecraft a kostky Lego, a přináší dětem starším 9 let obrovský modulární model, který se skvěle hodí na hraní i na výstavku. Nekončící zábava venku i uvnitř Minecrafťáci mohou předvést své budovatelské a kreativní dovednosti ve skutečném světě díky této nápadité stavebnici s řadou klasických postav ze hry. Nechybí pasák lam, lamí rytíř, vesničan ze savany, vesnický kovář, pillager, vindicator, lama, lamí mládě a jehně. Velký dům ve tvaru lamy lze otevřít a děti tak mohou prozkoumávat a upravovat plně vybavené místnosti uvnitř. Součástí modelu jsou také zvířata, o která je potřeba se postarat, a celkem 6 přizpůsobitelných modulů, které lze umístit kdekoliv v okolí hlavní budovy, pod ní nebo na ni. Ta je dokonce vybavena obranným mechanismem proti útokům pillagerů – tajnou zbraní, která na nepřátelské moby „plive“! Postavy Minecraft: Lama Shepherd, Llama Knight, Savannah Villager, Blacksmith Villager, Scavenger, Servanger, Lama, Baby Lama a Lamb. Spousta herních možností: Dům lamy lze otevřít do různých místností pro nápadité hry na hraní rolí. Venku se může vaše dítě starat o zvířata a umisťovat 6 přizpůsobitelných budov kolem lamy, jakkoli se jim zlíbí. 

  • Model, který měří přes 31 cm na výšku, 30 cm na šířku a 12“ (30 cm) do hloubky, nabízí nekonečné možnosti hraní.

  • Počet dílků: 1252

Sady Lego Minecraft umožňují dětem zažít nejprodávanější videohru zcela novým způsobem. Známé postavy, scény a funkce jsou oživeny pomocí Lego kostek a vaší vlastní kreativity. 

Lego kostky splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a pokaždé se dokonale spojí a rozeberou. Lego dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 38 x 9 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 1252
Věk: Od 9 let
Načítám