LEGO Minecraft 21186 - Ledový zámek

Působivá stavebnice Lego Minecraft Ledový hrad vkládá hráčům starším 8 let do rukou kreativitu, akci a stavitelskou zábavu inspirovanou oblíbenou videohrou. Úžasný model ze světa Minecraft!
EAN: 5702017156644
Kód 1: 2221186
Kód 2: 21186LEG
41,88 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Působivá stavebnice Lego Minecraft Ledový hrad vkládá hráčům starším 8 let do rukou kreativitu, akci a stavitelskou zábavu inspirovanou oblíbenou videohrou. Úžasný model ze světa Minecraft! Tato všestranná stavebnice přináší hráčům Minecraftu neomezené stavitelské a herní možnosti. Mezi postavami najdou královského bojovníka, sněžného muže, a nepřátelskou družinu kostlivců a zombie, která je připravena napadnou hrad s pomocí parádních zbraní. Blížící se nájezdníky můžete přivítat salvou ohnivých šípů. Nechybí ani řada autentických doplňků jako kotlík pro míchání lektvarů, truhlice s pokladem ukrývající drahocenné zásoby a klasický stůl na tvoření ze hry. Sada obsahuje královského válečníka, yetiho a 4 nepřátelská stvoření: 2 kostlivce a 2 zombie. Hráči se v paláci a jeho okolí vydávají na různá dobrodružství. Mimo jiné dokážou odrazit útok šípovým katapultem.

 A až boje utichnou, je možné model přestavět a ponořit se do dalšího zábavného dobrodružství ve stylu Minecraftu.

  • Model, který měří přes 16 cm na výšku, 23 cm na šířku a 19 cm do hloubky, nabízí nekonečné možnosti hraní

  • Počet dílků: 499

Sady Lego Minecraft umožňují dětem zažít videohru zcela novým způsobem. Známé postavy, scény a funkce jsou oživeny pomocí Lego kostek a vaší vlastní kreativity.

Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a pokaždé se dokonale spojí a rozeberou. Lego prvky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 22 x 10 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 499
Věk: Od 8 let
Načítám