LEGO Minecraft 21185 - Podzemní hrad

Stavebnice Lego Minecraft Podzemí hrad potěší a zabaví všechny děti ve věku od 8 let, které propadly fenoménu jménem Minecraft.
EAN: 5702017156637
Kód 1: 2221185
Kód 2: 21185LEG
27,50 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Minecraft Podzemí hrad potěší a zabaví všechny děti ve věku od 8 let, které propadly fenoménu jménem Minecraft. Akční výprava do světa Minecraft! Hráči musí překonat řadu překážek a proklestit si cestu do planoucího podzemní hradu, kde získají suroviny, které jim otevřou ještě kreativnější herní možnosti. Postavy inspirované hrou Minecraft zahrnují podzemního dobrodruha, pekelný sliz, pigliního bojovníka, piglina a chodce. Model nabízí hned několik speciálních prvků, jako je například funkce exploze pomocí TNT, které lze odpálit pomocí páčky. Mezi autentickými doplňky ze hry děti najdou rudý kořen, množství nejrůznějších hub, pozlacený blackstone, oheň a louče duší, bloky zlata, podzemní zlatou rudu, a taky zbraně – zlatou sekeru, kuši a netheritový meč. Dále nechybí ani TNT, rybářský prut a truhla s pokladem ukrývající úlomky netheritu, železné nugety a vepřovou kotletu. Kromě skvělých funkcí a doplňků obsahuje sada také řadu postav Minecraft: Nether Adventurer, Magma Cube, Piglin Barbarian, Piglin a Strider. Hráči se probojují do ohnivého Netherbastionu. Na cestě musí překonat řadu výzev, aby mohli sbírat předměty, které otevírají mnoho dalších kreativních herních možností. Stejně jako výtvory ve hře, i tento model lze přestavovat a prožívat neustále nová dobrodružství.

Model měří přes 9 cm na výšku, 19 cm na šířku a 18 cm do hloubky s nekonečnými možnostmi hraní

Počet dílků: 300

Sady Lego Minecraft umožňují dětem zažít videohru zcela novým způsobem. Oblíbená stvoření, scény a funkce ožívají s Lego kostkami a vaší vlastní kreativitou.

Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a pokaždé se dokonale spojí a rozeberou. Lego prvky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 35 x 19 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 300
Věk: Od 8 let
Načítám