LEGO Minecraft 21184 - Pekárna

Stavebnice Lego Minecraft Pekárna přináší spoustu zábavných postav, doplňků a prvků z oblíbené videohry. Jedná se o parádní dárek pro děti ve věku od 8 let.
EAN: 5702017156620
Kód 1: 2221184
Kód 2: 21184LEG
479 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Minecraft Pekárna přináší spoustu zábavných postav, doplňků a prvků z oblíbené videohry. Jedná se o parádní dárek pro děti ve věku od 8 let. Tato akční stavebnice na motivy hry Minecraft doslova překypuje herními možnostmi. Mezi postavami najdete pekaře, sněžného vesničana, kozu a Creepera. Zařízená pekárna umožní dětem prožívat bezpočet hravých příběhů. Než se pustí do pečení chleba a sušenek, musí obstarat potřebné suroviny. Za pomoc farmáři dostanou pšenici a podojením kozy získají mléko. Pak už se mohou s pekařem pustit do tvoření. Po okolí se však potuluje zákeřný Creeper, který má v úmyslu zničit truhlu s drahocenným vejcem. Děti tak musí pekárnu ubránit pomocí klasické Minecraft zbraně – diamantovým mečem. A až boje utichnou, mohou tento modulární model přestavět a načerpat novou inspiraci pro další vzrušující dobrodružství.

  • Tento kompaktní model měří přes 8 cm na výšku, 17 cm na šířku a 14 cm do hloubky a nabízí nekonečné možnosti hraní.

  • Počet dílků: 154

Sady Lego Minecraft umožňují dětem zažít videohru zcela novým způsobem. Oblíbená stvoření, scény a funkce ožívají s Lego kostkami a vaší vlastní kreativitou. 

Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a pokaždé se dokonale spojí a rozeberou. Lego dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 5 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Minecraft
Počet dílků stavebnice: 154
Věk: Od 8 let
Načítám