LEGO Architecture 21058 - Velká pyramida v Gíze

.Podnikněte nápaditou výpravu do 26. století před n. l. a zažijte na vlastní kůži stavbu jednoho ze sedmi starověkých divů světa s modelem Velká pyramida v Gíze od Lego Architecture.
EAN: 5702017152349
Kód 1: 2221058
Kód 2: 21058LEG
3 135 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 2ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Podnikněte nápaditou výpravu do 26. století před n. l. a zažijte na vlastní kůži stavbu jednoho ze sedmi starověkých divů světa s modelem Velká pyramida v Gíze od Lego Architecture. Sestavte si nádherný, detailní průřezový model Velké pyramidy a odhalte hlavní chodby a komory i systém, díky kterému mohlo být možné přepravovat obrovské kamenné bloky. Představte si, jak tato oblast v blízkosti Nilu vypadala v dobách starověku, a dotvořte dílo pomocí 2 menších pyramid, 2 pohřebních chrámů, sfing, obelisku a dalších autentických prvků. Tento model Lego Architecture  vám ukáže, jak mohla Cheopsova pyramida a její bezprostřední okolí vypadat v dávných dobách. Pokud zvednete vnější plášť, můžete vidět, jak mohly být velké bloky kamene v té době přesunuty. Zezadu máte volný výhled na Královu a Královninu komnatu a hlavní chodby. 

  • Model měří 20 cm na výšku, 35 cm na šířku a 32 cm do hloubky a lze jej spojit s druhou sadou, která se prodává samostatně, a vytvořit tak kompletní pyramidu.

  • Počet dílků: 1476

Tato sběratelská Lego stavebnice je součástí kolekce sad Lego Architecture pro dospělé, kteří rádi staví kreativní modely. Sada je skvělým potěšením pro vás a působivým dárkem pro každého, kdo se zajímá o architekturu, historii nebo cestování. Stavění bude hračka díky jednoduchému návodu. Výsledný model lze spojit s druhou částí pyramidy (prodává se samostatně) a dotvořit tak kompletní div světa.

Kromě obrázkového návodu obsahuje přiložená brožura také zajímavosti o historii Cheopsovy pyramidy a komentáře konstruktérů Lego k vývoji tohoto modelu. 

Od roku 1958 splňují prvky Lego přísné průmyslové standardy, takže je lze snadno a bezpečně zaklapnout. Lego kostky a dílky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 38 x 11 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1476
Věk: Od 18 let
Načítám