LEGO NINJAGO 71774 - Lloydův zlatý ultra drak

Se stavebnicí Lloydův zlatý ultra drak si mohou děti od 9 let přehrávat oblíbené scény ze seriálu Ninjago: Crystallized.
EAN: 5702017152066
Kód 1: 2271774
Kód 2: 71774LEG
127,27 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Lloydův zlatý ultra drak si mohou děti od 9 let přehrávat oblíbené scény ze seriálu Ninjago: Crystallized. Model potěší dosud největším drakem Ninjago se 4 hlavami, vysoce pohyblivýma nohama a ocasem a párem křídel, která lze rozložit a získat tak 3 čepele – samozřejmě ze zlata! Stavebnice je nabitá celkem 9 minifigurkami. Čekají na vás exkluzivní zlatý přízrak Lloyd, zlatý Cole, zlatý Zane, zlatý Kai a zlatý Jay, kteří jsou vyzbrojeni zlatými živlovými zbraněmi. Dále se můžete těšit na Křišťálového krále, 2 mstivé bestie a mstivého válečníka.

  • Lloyd's Ultra Gold Dragon měří přes 17 cm na výšku, 54 cm na délku a 30 cm na šířku 

  • Počet kostek: 989

Součástí jsou interaktivní digitální pokyny, s nimiž bude stavitelský zážitek ještě zábavnější. Nástroje přibližování a otáčení, které jsou k dispozici v bezplatné aplikaci s návody na stavění Lego pro chytré telefony a tablety, vám pomohou vizualizovat si model, zatímco na něm pracujete. 

Rozsáhlá řada produktů Lego Ninjago: Děti si mohou vybrat z mnoha různých draků, chrámů, robotů a vozidel pro své vzrušující hry na hrdiny s ninja hrdiny.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 989
Věk: Od 9 let
Načítám