LEGO Ninjago 71773 - Kaiova zlatá dračí čtyřkolka

Fanoušci nindžů od 8 let si díky stavebnici Kaiova zlatá dračí čtyřkolka mohou připomenout strhující akční scény ze seriálu Ninjago: Crystallized.
EAN: 5702017152059
Kód 1: 2271773
Kód 2: 71773LEG
81,50 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci nindžů od 8 let si díky stavebnici Kaiova zlatá dračí čtyřkolka mohou připomenout strhující akční scény ze seriálu Ninjago: Crystallized. Model potěší univerzálním terénním vozítkem s kokpitem, 2 kanóny se 4 vystřelovači a zlatými dračími čepelemi. Stačí sklopit zadní kola a stroj se může přepnout do režimu chůze a pohybovat se jako živý tvor. Tato stavebnice nabízí celkem 7 minifigurek: zlatého Kaie, zlatého dračího Zanea se zlatými dračími křídly, jejich pomocnici Skylor a celou řadu padouchů, aby si děti mohly přehrávat bitvy s generálem F, mstivou bestií a 2 mstivými válečníky. Tato speciální bugina obsahuje kokpit, 2 děla se 4 vystřelovači a zlaté dračí čepele. Může se také přepnout z režimu ulice do režimu běžce a pohybovat se jako normální čtyřnohý přítel.

  • Model měří: Kai's Gold Dragon Raider měří přes 13 cm na výšku, 35 cm na délku a 19 cm na šířku

  • Počet dílků: 624

Cool model děti přenese do říše fantazie! Stavebnice Ninjago zvednou děti od obrazovek a vtáhnou je do fascinujícího světa fantastické akce. S pomocí úchvatné kolekce modelů robotů, aut, stíhaček, draků a chrámů v něm mohou spojit síly s udatnými nindžovskými hrdiny v boji proti zlu.

Lego kostky se po více než 60 let pokaždé slepily a snadno oddělily. K tomu nejsou zapotřebí schopnosti ninjů. Stavebnice Lego splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 28 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 624
Věk: Od 8 let
Načítám