LEGO NINJAGO 71771 - Chrám Křišťálového krále

Stavebnice Chrám Křišťálového krále umožní dětem od 8 let připomenout si oblíbené scény ze seriálu Ninjago: Crystallized. Chrám je nabitý parádními funkcemi, včetně trůnu Křišťálového krále, vznášejícího se vězení a několika pastí.
EAN: 5702017152035
Kód 1: 2271771
Kód 2: 71771LEG
65,35 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Chrám Křišťálového krále umožní dětem od 8 let připomenout si oblíbené scény ze seriálu Ninjago: Crystallized. Chrám je nabitý parádními funkcemi, včetně trůnu Křišťálového krále, vznášejícího se vězení a několika pastí. Chrám Křišťálového krále nabízí 6 minifigurek, s nimiž si fanoušci nindžů mohou přehrávat akční dobrodružství. Čekají na vás 4 exkluzivní minifigurky nindžů – Cole, Zane, Kai a Jay – a k tomu navíc exkluzivní minifigurka Křišťálového krále se 4 rukama a mstivý strážce s křišťálovým brněním. Chrám křišťálového krále překypuje detaily a funkcemi, jako je trůn křišťálového krále, plovoucí vězení a různé pasti. 

  • Chrám křišťálového krále měří přes 35 cm na výšku, 18 cm na šířku a 10 cm do hloubky

  • Počet kostek: 703

Součástí jsou interaktivní digitální pokyny, s nimiž bude stavitelský zážitek ještě zábavnější. Nástroje přibližování a otáčení, které jsou k dispozici v bezplatné aplikaci s návody na stavění Lego pro chytré telefony a tablety, vám pomohou vizualizovat si model, zatímco na něm pracujete. V aplikaci si jej navíc můžete kdykoli uložit. 

Rozsáhlá řada produktů Lego Ninjago: Děti si mohou vybrat z mnoha různých draků, chrámů, robotů a vozidel pro své vzrušující hry na hrdiny s ninja hrdiny.

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 35 x 38 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 703
Věk: Od 8 let
Načítám