LEGO NINJAGO 71759 - Dračí chrám nindžů

Stavebnice Dračí chrám nindžů pomůže dětem od 4 let s rozvojem stavitelských dovedností. Čekají na vás nindžové Kai a Nya a padouši kobří mechanik a prohnaný had.
EAN: 5702017151991
Kód 1: 2271759
Kód 2: 71759LEG
929 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Dračí chrám nindžů pomůže dětem od 4 let s rozvojem stavitelských dovedností. Zaujme pohyblivým drakem, 2 chrámy nindžů, 2 pohyblivými stromy, dračím vejcem a 4 minifigurkami (ninja Kai a Nya, navíc Sly Snake na motorce a kobří robot s kopím a katapultem). Čekají na vás nindžové Kai a Nya a padouši kobří mechanik a prohnaný had. Dračí hlavou, ocasem a křídly lze pohybovat. Tato nindžovská stavebnice je speciálně navržena tak, aby dětem od 4 let poskytla skvělý stavitelský a herní zážitek. V krabici najdou sáčky, z nichž každý obsahuje kostky k sestavení jednoho z modelů a jedné postavy. Děti tak snadno vytvoří vše, co potřebují pro přehrávání akčních příběhů. Pomůže jim také kostka pro začátečníky, která jim dá základ a pomůže jim rychleji sestavit draka.

  • Drak je 9 cm vysoký, 23 cm dlouhý a 16 cm široký

  • Pořet kostek: 161

Digitální zábava pro celou rodinu. Součástí jsou interaktivní digitální pokyny, s nimiž bude stavitelský zážitek pro děti ještě zábavnější. Nástroje přibližování a otáčení, které jsou k dispozici v bezplatné aplikaci s návody na stavění Lego pro chytré telefony a tablety, umožňují dětem vizualizovat si model, zatímco na něm pracují. V aplikaci si jej mohou kdykoli uložit. 

Již od roku 1958 splňují Lego stavebnice striktní oborové standardy kvality tak, aby byly konzistentní, kompatibilní a umožňovaly snadné spojování a rozebírání. Lego dílky splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 28 x 26 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 161
Věk: Od 4 let
Načítám