LEGO Disney Princess 43206 - Zámek Popelky a krásného prince

Stavitelé zámků nebo fanoušci Disneyho princezen od 5 let se mohou těšit na spoustu herních možností v této stavebnici Zámek Popelky a krásného prince od Lego Disney.
EAN: 5702017154336
Kód 1: 2243206
Kód 2: 43206LEG
1 829 Kč cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Stavitelé zámků nebo fanoušci Disneyho princezen od 5 let se mohou těšit na spoustu herních možností v této stavebnici Zámek Popelky a krásného prince od Lego Disney. Chybět nesmí 3patrový zámek, 3 minipanenky a 2 figurky Lego zvířat. Propracovaná stavebnice je doslova nabitá funkcemi a doplňky, s nimiž bude přehrávání oblíbených filmových scén nebo vymýšlení vlastních příběhů ještě zábavnější. Zámek ukrývá taneční sál s otáčejícím se parketem, oděvní studio, kde děti mohou Popelku převlékat, skříň s funkčními dveřmi pro kočku a další prvky podněcující ke kreativnímu hraní.

Tato stavebnice dětem umožní pustit se bez zbytečných průtahů do hraní s minipanenkami disneyovské princezny Popelky, krásného prince a Lady Tremainové. Dále jsou k dispozici figurky zvířat Lego myšáka Guse a kocoura Lucifera. Jedná se o působivý dárek pro všechny fanoušky studia Disney.

  • Hrad je 28 cm vysoký, 25 cm široký a 11 cm hluboký

  • Počet kostek: 365

Interaktivní digitální návod na stavění pak tvoření obohatí o další porci zábavy. Je k dispozici v bezplatné aplikaci LEGO s návody na stavění a nabízí intuitivní nástroje, díky kterým si děti mohou model během stavění přibližovat a otáčet.

Od roku 1958 splňují Lego prvky přísné průmyslové standardy, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a pokaždé se spolehlivě připojují a odpojují. Lego prvky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 38 x 35 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney, Popelka
Počet dílků stavebnice: 365
Věk: Od 5 let
Načítám