LEGO Disney Ledové království 43204 - Zábava na zámku s Annou a Olafem

Okouzlete děti od 4 let a podpořte rozvoj jejich stavitelských dovedností modelem Zábava na zámku s Annou a Olafem od Lego Disney.
EAN: 5702017154312
Kód 1: 2243204
Kód 2: 43204LEG
27,50 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Okouzlete děti od 4 let a podpořte rozvoj jejich stavitelských dovedností modelem Zábava na zámku s Annou a Olafem od Lego Disney. Těšit se lze na 2patrový zámek, taneční sál s otočným parketem, minipanenku Anny a figurky Lego Olafa a Kjekka. Praktické začátečnické kostky dětem poskytnou stabilní základ pro jejich výtvory. Každý sáček s kostkami obsahuje jednu postavu, takže si děti mohou začít hrát kdykoli a model dokončit později. Tato sada umožňuje dětem, které milují zvířata, vyjádřit svou starostlivou stránku tím, že pomůže Anně vyčesat a nakrmit Kjekk před hradem.

  • Hrad měří přes 16 cm na výšku, 12 cm na šířku a 12 cm do hloubky

  • Počet kostek: 108

Chybět nesmí ani interaktivní digitální pokyny. V bezplatné aplikaci s návody na stavění Lego najdete intuitivní nástroje, které dětem pomohou vizualizovat si během tvorby skutečnou podobu modelu.

Tato stavebnice vhodná od 4 let podpoří dětské sebevědomí a nabídne zábavný zážitek. Praktické začátečnické kostky dětem poskytnou stabilní základ pro jejich výtvory. Každý sáček s kostkami obsahuje jednu postavu, takže si děti mohou začít hrát kdykoli a model dokončit později.

Od roku 1958 splňují Lego prvky přísné průmyslové standardy, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a pokaždé se spolehlivě připojují a odpojují. Lego prvky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney, Ledové království
Počet dílků stavebnice: 108
Věk: Od 4 let
Načítám