LEGO Harry Potter 76403 - Ministerstvo kouzel

Vyčarujte fanouškům Harryho Pottera starším 9 let úsměv na tváři stavebnicí Lego Harry Potter Ministerstvo kouzel – úplně první sadou detailně ztvárňující ministerské ústředí kouzelnického světa.
EAN: 5702017153445
Kód 1: 2276403
Kód 2: 76403LEG
84,58 € cena s DPH
skladem 5 a více kusů
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Vyčarujte fanouškům Harryho Pottera starším 9 let úsměv na tváři stavebnicí Lego Harry Potter Ministerstvo kouzel – úplně první sadou detailně ztvárňující ministerské ústředí kouzelnického světa. V hlavním sídle ministerstva to žije! Tento vícepatrový model kompletně pokrývá činnosti Ministerstva kouzel. Oblíbené postavy Harry Potter, Hermiona Grangerová a Ron Weasley se otočením hlavy minifigurky a nasazením nového dílku vlasů jako kouzlem promění v Alberta Runcorna, Mafaldu Hopkirkovou a Rega Cattermolea. Ministerstvo ukrývá hned několik propracovaných částí k prozkoumání: kancelář Dolores Umbridgeové, pracovnu Arthura Weasleyho, oddělení záhad nebo síň pro disciplinární řízení. Děti mají za úkol najít medailonek Salazara Zmijozela a uprchnout s ním, než je dopadnou smrtijedi Yaxley a Pius a mozkomor!

  • Model je 31 cm vysoký, 21 cm široký a 21 cm hluboký. Díky modulárnímu designu lze budovu snadno přestavět pro nová dobrodružství.

  • Počet dílků: 990

Bezplatná aplikace Lego s návody dětem umožní si model během stavění přibližovat a otáčet, a modulární design stavebnice umožňuje Ministerstvo přestavovat dle libosti a prožívat tak stále nová dobrodružství. Rozsáhlá řada produktů Lego Harry Potter herní sady umožňují mladým čarodějům, čarodějnicím a mudlům znovu prožívat kouzelná dobrodružství s oblíbenými postavami na známých místech. 

Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a vždy se snadno spojují a rozebírají. Lego prvky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy. 

Rozměry kusového balení: 48 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 990
Věk: Od 9 let
Načítám