LEGO Harry Potter 76401- Bradavické nádvoří: Siriusova záchrana

Inspirujte čarodějky, kouzelníky a mudly starší 8 let k prozkoumávání kouzelného světa nápaditého hraní se stavebnicí Lego Harry Potter Bradavické nádvoří: Siriusova záchrana.
EAN: 5702017153421
Kód 1: 2276401
Kód 2: 76401LEG
1 090 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Inspirujte čarodějky, kouzelníky a mudly starší 8 let k prozkoumávání kouzelného světa nápaditého hraní se stavebnicí Lego Harry Potter Bradavické nádvoří: Siriusova záchrana. Tato všestranná stavebnice je inspirována nezapomenutelnými scénami z filmu Harry Potter a vězeň z Azkabanu. Obsahuje tři minifigurky kultovních postav – Harryho Pottera, Hermionu Grangerovou a Siriuse Blacka – a oblíbeného hipogryfa Klofana. Klofan má pohyblivá křídla a na záda mu lze umístit minifigurku. Pomozte hrdinům zinscenovat útěk z cely na vrcholku bradavické věže a pak vyrazte vstříc dalším kouzelným dobrodružstvím na Harryho Kulovém blesku. Tato hračka je jednou ze série sad, které se kombinují a tvoří kompletní hrad Bradavic. Součástí jsou také 2 prvky karet překvapení 

  • Tento skvělý model na sestavení, hraní a vystavení měří přes 31 cm na výšku, 22 cm na šířku a 10 cm do hloubky.

  • Počet dílků: 345

Bezplatná aplikace Lego s návody dětem umožní si model během stavění přibližovat a otáčet, díky čemuž se ještě více ponoří do tvůrčího procesu. Tuto modulární stavebnici lze také spojit s dalšími sadami a postavit si celé Bradavice. 

Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a vždy se snadno spojují a rozebírají. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 28 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 345
Věk: Od 8 let
Načítám