LEGO Harry Potter 76400 - Bradavice: Kočár a testrálové

Lego Harry Potter Bradavice: Kočár a testrálové je stavebnice určená dětem od 7 let a obsahuje kouzelné tvory a kočár, se kterými malé kouzelníky a čarodějky čeká nespočet neuvěřitelných příběhů.
EAN: 5702017153414
Kód 1: 2276400
Kód 2: 76400LEG
409 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Lego Harry Potter Bradavice: Kočár a testrálové je stavebnice určená dětem od 7 let a obsahuje kouzelné tvory a kočár, se kterými malé kouzelníky a čarodějky čeká nespočet neuvěřitelných příběhů. Malé čarodějky, nadějní kouzelníci i mudlové se s nadšením připojí k Harrymu Potterovi a Lence Láskorádové na výpravě do Zapovězeného lesa, ve kterém žijí tajemní testrálové. Nakrmte tato mystická okřídlená stvoření jablkem a kusem masa a nechte se v kočáře táhnout vstříc dalším kouzelným příběhům. Stavebnice obsahuje minifigurky Harryho Pottera a Luny Lovegood, dospělé a dětské Thestraly a navíc sestavitelný kočár pro dospělého Thestrala.

  • Kočár měří přes 9 cm na výšku, 17 cm na délku a 6 cm na šířku

  • Počet kostek: 121

Tato všestranná stavebnice inspiruje děti k přehrávání nezapomenutelných scén z filmu Harry Potter a Fénixův řád i vytváření vlastních čarovných příběhů. Bezplatná aplikace LEGO s návody dětem umožní si model během stavění zobrazovat, přibližovat a otáčet, díky čemuž budou ještě více vtaženy do tvůrčího procesu.

 Sada je dodávána s doplňky, které děti poznají z filmů, jako je jablko a maso na krmení Thestralů a výtisk nechvalně známého časopisu The Quibbler. 

Dílky Lego splňují přísné oborové kvalitativní normy, což znamená, že je lze vždy snadno spojovat a rozpojovat . Kostky a dílky Lego jsou důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 14 x 5 cm

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Harry Potter
Počet dílků stavebnice: 121
Věk: Od 7 let
Načítám