LEGO Friends 41720 - Aquapark

Děti, které mají rády léto a sluníčko, si zaručeně zamilují stavebnici Lego  Friends Aquapark. Model venkovního bazénu s množstvím kreativních herních prvků poskytne hodiny nápaditého hraní malým stavitelům starším 6 let.
EAN: 5702017154954
Kód 1: 2241720
Kód 2: 41720LEG
1 289 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti, které mají rády léto a sluníčko, si zaručeně zamilují stavebnici Lego  Friends Aquapark. Model venkovního bazénu s množstvím kreativních herních prvků poskytne hodiny nápaditého hraní malým stavitelům starším 6 let. Model nabízí řadu realistických prvků a detailů k prozkoumávání: 2 skluzavky, chobotnici stříkající vodu, vodopád a jeskyni s akváriem. Nedaleko bazénu se nachází převlékárna, jejíž součástí je i sprcha a toaleta. Minipanenky Lego Friends – Olivie, Santiago a Nandi – se můžou zchladit nanukem ze stánku a odpočívat pod slunečníkem. Obsahuje realistické prvky pro kreativní letní dobrodružství, včetně vodních hraček, záchranné vesty a ochrany před sluncem. Nechybí ani hlava s plaveckými brýlemi pro Olivii. Otočná chobotnice a svítící sklíčka dělají ze sady opravdový poutač.

  • Model je 16 cm vysoký, 32 cm široký a 20 cm hluboký

  • Počet kostek: 373

 K této stavebnici je k dispozici digitální návod, který děti provede procesem stavění krok za krokem. Najdou ho v aplikaci Lego s návody, kde si zároveň mohou model přibližovat a otáčet, a kdykoli pokračovat tam, kde minule skončili. Stavebnice Lego Friends s modely z městečka Heartlake přinášejí zábavné zážitky a kreativní příběhy. Stavebnice Lego Friends umožňují dětem zobrazovat skutečné každodenní situace se sympatickými postavami a probouzet jejich představivost.

Od roku 1958 splňují Lego sady pro děti přísné průmyslové standardy, které usnadňují malým prstům uchopit, umístit a oddělit prvky. Kostky a dílky Lego Friends jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 28 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 373
Věk: Od 6 let
Načítám