LEGO Friends 41719 - Pojízdný módní butik

Potěšte malé nadšence do módy stylovou stavebnicí Lego Friends Pojízdný módní butik. S mobilní provozovnou, kterou Stephanie vozí za svým elektrickým skútrem si děti starší 6 let mohou hrát na módní pohotovost pro obyvatele městečka Heartlake.
EAN: 5702017154947
Kód 1: 2241719
Kód 2: 41719LEG
8,04 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Potěšte malé nadšence do módy stylovou stavebnicí Lego Friends Pojízdný módní butik. S mobilní provozovnou, kterou Stephanie vozí za svým elektrickým skútrem si děti starší 6 let mohou hrát na módní pohotovost pro obyvatele městečka Heartlake. Tento dárek pro malé módní nadšence obsahuje Stephanie a Camilu, navíc sestavitelný mobilní módní butik a odnímatelnou elektrickou koloběžku. Malí stylisté mohou popustit uzdu své kreativitě při práci s fénem, nůžkami, kartáčem na vlasy, rtěnkou a parfémem. Zákazníci si u Stephanie zároveň mohou pořídit stylové vlasové ozdoby. Nesmí chybět ani řada důmyslně propracovaných prvků – zrcadlo je vyklápěcí a skútr je možné od butiku odpojit. Stavebnice obsahuje kreativní doplňky: Vysoušeč vlasů, nůžky, štětec, rtěnka a parfém umožňují dětem nápaditě předělat hrací figurky.

  • Model na hraní a vystavení: butik a skútr dohromady měří přes 9 cm na výšku, 13 cm na délku a 3 cm na šířku

  • Počet dílků: 94 

Digitální návod pro ještě více zábavy při stavění Kromě tištěných pokynů je k této stavebnici k dispozici také návod Instructions PLUS. Najdete ho v aplikaci Lego s návody na stavění, která obsahuje i nástroje pro přibližování a otáčení a průhledový režim, které dětem pomohou přijít procesu stavění na kloub. Zároveň mohou kdykoli pokračovat tam, kde minule skončili.

Sady Lego Friends splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a pokaždé se dokonale připojují a odpojují. Lego prvky tohoto butiku byly důkladně testovány, aby bylo zajištěno, že splňují přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 14 x 12 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 94
Věk: Od 6 let
Načítám