LEGO Friends 41715 - Zmrzlinářský vůz

Naservírujte dětem ve věku od 4 let sladkou zábavu ve formě stavebnice Zmrzlinářský vůz od Lego Friends.
EAN: 5702017154145
Kód 1: 2241715
Kód 2: 41715LEG
15,73 € cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Naservírujte dětem ve věku od 4 let sladkou zábavu ve formě stavebnice Zmrzlinářský vůz od Lego Friends. Sada obsahuje minipanenky Lego Friends Andreu a Roxy, a taky figurku roztomilého pejska. Děti si postaví parádní pojízdnou prodejnu, ze které budou moci prodávat zmrzlinu a nanuky, nebo můžou trávit čas s přáteli v blízkosti posezení. Děti mohou řídit zmrzlinový vůz, předstírat, že vytahují zmrzlinu nebo nanuky z mrazáku, ovládat registr nebo dát psovi kost.

  • Ideální velikost pro malé ručičky: zmrzlinový vůz je 11 cm vysoký, 13 cm dlouhý a 7 cm široký

  • Počet dílků: 84

Modely ze stavebnic 4+ jsou navrhovány způsobem, aby stavění byla hračka. Malí stavitelé si z dílků a začátečnické kostky postaví parádní zmrzlinářský vůz. Zábava začíná okamžitě po otevření sáčků s kostkami, ve kterých děti kromě samotného modelu najdou také minipanenku. A kdyby mladí tvůrci přece jenom náhodou potřebovali se stavěním pomoct, mohou sáhnout po interaktivním digitálním průvodci. Bezplatná aplikace Lego s návody na stavění jim umožní si model během stavění prohlížet, přibližovat a otáčet. 

S hracími sadami Heartlake City děti objevují radost z toho, že mohou popustit uzdu své fantazii a trávit čas s přáteli.

Všechny Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby byla zajištěna konzistentnost, kompatibilita a skvělá zábava při stavění.Lego kostky a dílky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 84
Věk: Od 4 let
Načítám