LEGO Friends 41714 - Andrea a divadelní škola

Znáte dítě ve věku 8 let, které žije dramatickým uměním? Udělejte mu radost stavebnicí Andrea a divadelní škola.
EAN: 5702017154138
Kód 1: 2241714
Kód 2: 41714LEG
2 099 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Znáte dítě ve věku 8 let, které žije dramatickým uměním? Udělejte mu radost stavebnicí Andrea a divadelní škola. Umožněte dětem zabrat si pódium jen pro sebe v této nádherné divadelní budově, kde je vše připraveno na strhující dramatické scény. Propracovaný model nabízí spoustu funkcí. Za viktoriánskou fasádou se ukrývá divadlo, včetně předních křesel v přízemí a balkónu. Odhrňte látkovou oponu a pokochejte se 2 scenériemi – středověkým hradem a nočním městem. Otočte divadlo a prohlédněte si osvětlovací techniku a šatnu, kde se postavy připravují na vystoupení – úplně jako ve skutečnosti! Nechybí ani rekvizity, s nimiž si děti budou moct vymýšlet vlastní dramatické scény. Kamarádky Lego Friends Andrea, Ollie a Freya mohou pilovat své herecké party pod vedením profesora Adriana. Děti se mohou ujmout různých prací v divadle a mimo jiné zkoušet role v herecké škole, ovládat osvětlení zákulisí nebo nalíčit herce. Stejně jako skutečné divadlo: budova připomíná divadlo v londýnském West Endu. Látkové závěsy lze otevřít a odhalit jeviště. A mnoho rekvizit vás zve na kreativní hry na hraní rolí.

  • Po úplném otevření je sada 24 cm vysoká, 39 cm široká a 13 cm hluboká a je barevným poutačem

  • Počet dílků: 1154

Součástí modelu divadelní školy jsou pokyny pro digitální věk. Interaktivní návod dětem umožní přibližovat si, otáčet a prohlížet si jejich model ve 3D, zatímco na něm pracují. 

Všechny Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno sestavitelné. Lego Friends kostky a dílky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 58 x 38 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1154
Věk: Od 8 let
Načítám