LEGO Friends 41712 - Popelářský vůz

Hledáte zábavný dárek pro děti od 6 let, kterým záleží na životním prostředí? Pak pro vás máme model Popelářský vůz!
EAN: 5702017154114
Kód 1: 2241712
Kód 2: 41712LEG
15,73 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Hledáte zábavný dárek pro děti od 6 let, kterým záleží na životním prostředí? Pak pro vás máme model Popelářský vůz! Děti mohou s kamarádkami Lego Friends Emou a River hlídkovat na pláži, sbírat odpadky a chránit divokou přírodu. Stavebnice zaměřená na problematiku zpracování odpadu nabízí 3 popelnice pro třídění papíru, potravin a skla. Zároveň nechybí super doplňky pro realističtější dojem, jako jsou lopata a drapák na odpadky. Popelářský vůz zaujme také pohyblivým ramenem, kterým děti mohou uchopovat popelnice a vyklápět jejich obsah do kontejnerů.

Stejně jako skutečné vozidlo má i toto recyklační auto odnímatelné popelnice, sedadla pro 2 minifigurky a kloubové rameno, které dokáže uchopit a vysypat odpadkové koše. Sada obsahuje také figurku mývala. Skvělý dárek pro dítě, které se zajímá o životní prostředí nebo rádo staví realistická vozidla. 

  • Model s barevným displejem: Recyklační auto je 7 cm vysoké, 15 cm dlouhé a 6 cm široké a vedle ostatních vozidel vašeho dítěte téměř nezabere místo.

  • Počet kostek: 259

Stavění obohacené o digitální nástroje Tato cool sada dětem umožní zažít stavitelský úspěch. Součástí je nejen podrobný obrázkový návod, ale také interaktivní digitální pokyny. Instrukce jsou k dispozici v bezplatné aplikaci s návody Lego pro chytré telefony a tablety a nabízejí intuitivní nástroje přibližování a otáčení, které dětem umožní vizualizovat si hotový model ze všech úhlů.

Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby byla zajištěna konzistentnost, kompatibilita a skvělá zábava při stavění. Lego Friends kostky a dílky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 259
Věk: Od 6 let
Načítám