LEGO Friends 41710 - Zábava na pláži

Umožněte kreativním dětem od 6 let svézt se na vlně kreativity a ponořit se na dlouhé hodiny do objevování všech cool detailů stavebnice Zábava na pláži od Lego Friends.
EAN: 5702017155111
Kód 1: 2241710
Kód 2: 41710LEG
639 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Umožněte kreativním dětem od 6 let svézt se na vlně kreativity a ponořit se na dlouhé hodiny do objevování všech cool detailů stavebnice Zábava na pláži od Lego Friends. Plážová sada je nabitá spoustou prvků, včetně hlídkovací věže, surfařské školy s půjčovnou, surfu a nafukovacího jednorožce. Děti se mohou připojit ke Stephanie z Lego Friends na pláži v její plavčické věži a dohlédnout na bezpečnost všech okolo. Také mohou provozovat surfařskou školu, obsluhovat zákazníky v půjčovně, vyhlížet na surfu velké vlny, plavat v moři s ploutvemi a šnorchlem nebo si na pláži hrát s kbelíkem a lopatkou. Rozsáhlá sada obsahuje stanoviště plavčíka, jednorožce, plavoucí zvířátko, surf s plachtou, školu surfování s učebnou, sprchy, půjčovnu vybavení a navíc minifigurky Lego Friends Stephanie, Koa a Maya. Nespočet herních příležitostí: děti mohou sledovat pláž z místa plavčíka, vznášet se na moři s plavajícím se zvířátkem, cvičit windsurfing, absolvovat kurz ve škole surfování nebo obsluhovat zákazníky v půjčovně vybavení. Spousta kreativních doplňků jako plážové hračky, ploutve, šnorchl, záchranný kruh a šnorchlovací helma umožňují vašemu dítěti hrát si kreativně a nápaditě.

  • Obchůdek je 10 cm vysoký, 15 cm široký a 6 cm hluboký

  • A vysoký sedák je 12 cm vysoký, 11 cm široký a 15 cm hluboký

  • Počet kostek: 288

 V sadě nechybí obrázkový návod spolu s interaktivními digitálními pokyny. To vše je k dispozici v bezplatné aplikaci s návody Lego pro chytré telefony a tablety. Ta nabízí úžasné nástroje přibližování a otáčení, které dětem umožní vizualizovat si modely ze všech úhlů. 

V aplikaci Lego stavební návody jsou k dispozici funkce pro chytré telefony a tablety, které dětem umožňují otáčet, přibližovat a prohlížet si digitální pohledy na hračku z libovolného úhlu. Seznamte své dítě s hračkami Heartlake City, se kterými může hrát mnoho vzrušujících her na hrdiny a doprovázet skvělé každodenní hrdiny. 

Všechny kreativní Lego prvky splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby byla zajištěna konzistentnost, kompatibilita a skvělá zábava při stavění. Lego kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 35 x 19 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 288
Věk: Od 6 let
Načítám