LEGO Friends 41708 - Diskotéka na kolečkových bruslích

Zabavte příznivce řady Lego Friends od 7 let na dlouhé hodiny se stavebnicí Diskotéka na kolečkových bruslích.
EAN: 5702017155098
Kód 1: 2241708
Kód 2: 41708LEG
1 289 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Zabavte příznivce řady Lego Friends od 7 let na dlouhé hodiny se stavebnicí Diskotéka na kolečkových bruslích. Otevírací model ukrývá tři zábavné zóny pro různé aktivity. Děti pomohou kamarádce Lego Friends Andree nasadit si brusle a strávit čas s přáteli na diskotéce. Postavy si také mohou jít zahrát bowling nebo vyzkoušet herní automaty. Tři hrdinové Lego Friends a spousta cool doplňků jsou zárukou neomezených herních možností a vymýšlení kreativních příběhů. Když děti roztočí ozubené kolo, minipanenky začnou „bruslit“. Dále je zde možnost zahrát si na DJ – model nabízí držák na mobilní telefon, takže si malí nadšenci mohou pouštět vlastní hudbu. Autentické detaily jako prodejní automat, kolečkové brusle, kuželky, smartphone, bowlingová taška, bowlingové koule, sendvič, mikrofon, hrací automat, vzdušný hokejový stůl a taneční hra. 

  • Po otevření je diskotéka na kolečkových bruslích 14 cm vysoká, 38 cm široká a 17 cm hluboká

  • Počet kostek: 642

Kromě tištěných pokynů je k této stavebnici k dispozici také návod Instructions PLUS. Najdete ho v aplikaci Lego s návody na stavění, která obsahuje i nástroje pro přibližování a otáčení a průhledový režim, které dětem pomohou přijít procesu stavění na kloub. Zároveň mohou kdykoli pokračovat tam, kde minule skončily.

Vzrušující hry na hrdiny zobrazující každodenní dobrodružství: Kombinujte s dalšími hračkami z městečka Heartlake pro chlapce a dívky a nápaditě rozšiřte jejich vesmír Lego Friends. 

Sady Lego Friends splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a pokaždé se dokonale připojují a odpojují. Lego prvky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy. 

Rozměry kusového balení: 48 x 28 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 642
Věk: Od 7 let
Načítám