LEGO Friends 41705 - Pizzerie v městečku Heartlake

Nakopněte dětskou kreativitu prostřednictvím zábavné stavebnice Lego Friends Pizzerie v městečku Heartlake. Kuchtíci ve věku od 5 let si mohou hrát na provoz vlastní pizzerie.
EAN: 5702017152769
Kód 1: 2241705
Kód 2: 41705LEG
309 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Nakopněte dětskou kreativitu prostřednictvím zábavné stavebnice Lego Friends Pizzerie v městečku Heartlake. Kuchtíci ve věku od 5 let si mohou hrát na provoz vlastní pizzerie. Sada obsahuje také množství tematických detailů a doplňků. Stavebnice obsahuje model restaurace, kde mohou děti na pokladně přijímat platby a v části s posezením obsluhovat hosty. Díky peci na pizzu a dalším doplňkům sada dětem nabídne flexibilní herní možnosti při provozování vlastní pizzerie. Součástí jsou také dvě postavy Lego Friends a řada nápaditých prvků, které poslouží jako inspirace pro kreativní příběhy. A až budou všechny pizzy upečeny a snědeny, bude se barevný model skvěle vyjímat na výstavce v dětském pokojíčku. Stavebnice obsahuje Lego Friends Olivii a Ethana, samostatné venkovní posezení, pec na pizzu, škrabku na pizzu, skateboard a navíc ingredience a kuchyňské nástroje, jako je sýr, struhadlo a láhev s omáčkou. Děti mohou vklouznout do role výrobce pizzy, prodávat pizzu s sebou u okénka nebo obsluhovat hosty u stolu.

  • Model je 12 cm vysoký, 11 cm široký a 6 cm hluboký

  • Počet dílků: 144

Sady Lego Friends obsahují sympatické postavy a představují autentické scénáře, které dětem umožňují znovu vytvořit mnoho každodenních situací v dětském pokoji.

Sady Lego Friends splňují přísné průmyslové standardy kvality, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a vždy se snadno spojují a rozebírají. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 26 x 14 x 7 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 144
Věk: Od 5 let
Načítám