LEGO Friends 41696 - Čištění poníka ve stáji

Potěšte malé stavitele zábavnou stavebnicí Lego Friends Čištění poníka ve stáji. Barevný model naučí děti ve věku od 4 let stavět a umožní jim s Miou a Danielem pečovat o figurka poníka na farmě.
EAN: 5702017152707
Kód 1: 2241696
Kód 2: 41696LEG
209 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Potěšte malé stavitele zábavnou stavebnicí Lego Friends Čištění poníka ve stáji. Barevný model naučí děti ve věku od 4 let stavět a umožní jim s Miou a Danielem pečovat o figurka poníka na farmě. Sada obsahuje Lego Friends hrací figurky Mii a Daniela, poníka, točnu na sprchování koně, motýla, jablko, kartáče a sponky a žlab na zalévání. Předstírej hru na zvířata Tento kreativní dárek umožňuje tvému ​​dítěti předstírat, že osprchuje poníka LEGO® Friends, ostříhá hřívu a vyčeše srst, a pak koně odmění jablkem.

  • Stáj pro poníka je 8 cm vysoká, 13 cm široká a 5 cm hluboká a v dětském pokoji nezabere téměř žádné místo

  • Počet dílků: 60

 Lego 4+ obsahuje několik chytrých funkcí, které zajistí rychlý stavební úspěch. Startovací komponent slouží jako pevný základ stáje. Kromě snadno srozumitelných tištěných návodů na stavění je herní sada dodávána také s interaktivními pokyny, které dětem umožňují zvětšovat, otáčet a zkoumat digitální model při stavění. Tyto digitální pokyny najdete v bezplatné aplikaci Lego Building Instructions pro chytré telefony a tablety.

Herní sady Lego Friends podporují empatii a stimulují představivost malých dětí. Všechny prvky Lego splňují přísné průmyslové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a snadno sestavitelné. Bezpečnost především: Lego kostky a dílky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 16 x 14 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 60
Věk: Od 4 let
Načítám