LEGO Duplo Marvel Spider-Man 10963 - Spider-Man a přátelé: Dobrodružství na pouti

Superhrdinové od 2 let mohou objevovat tvůrčí aktivity a kreativní herní možnosti, které jim přináší stavebnice Spider-Man a přátelé: Dobrodružství na pouti od Lego Duplo Marvel.
EAN: 5702017153575
Kód 1: 2210963
Kód 2: 10963LEG
50,19 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Superhrdinové od 2 let mohou objevovat tvůrčí aktivity a kreativní herní možnosti, které jim přináší stavebnice Spider-Man a přátelé: Dobrodružství na pouti od Lego Duplo Marvel. Tato stavebnice podporující dětský vývoj představuje ideální úvod do světa superhrdinů studia Marvel. Malí fandové seriálu Spidey and His Amazing Friends na kanálu Disney+ se v této všestranné sadě mohou těšit na 4 figurky DUPLO. Čekají na ně Spidey, Hulk, Ms. Marvel a Zelený goblin. Děti se s nimi mohou povozit na ruském kole, odpalovat společně hořící dýňové bomby, zařádit si s vodním dělem nebo se proletět v helikoptéře s funkčními vrtulemi. Při tom všem budou rozvíjet důležité dovednosti. Fantastická dobrodružství se superhrdiny jsou na dosah ruky!

  • Tato herní sada měří přes 28 cm na výšku, 20 cm na šířku a 17 cm do hloubky a lze ji kombinovat s dalšími sadami Lego Duplo pro ještě nápaditější hru.

  • Počet dílků: 41

Rodiče mohou se svými ratolestmi sdílet důležité vývojové milníky. Stavebnice Lego Duplo malým dětem nabízejí pořádnou porci zábavy, spoustu možností sebevyjádření a bezpočet příležitostí objevovat, co je baví. Všechny sady Lego Duplo jsou odborně navrženy s různými postavami a spoustou detailů, které vašemu dítěti pomohou vytvářet poutavé příběhy a podnikat velké vývojové kroky.

Od roku 1969 splňují prvky Lego Duplo přísné průmyslové standardy, takže malíčky mohou kostky snadno zvednout, umístit a rozebrat. Lego Duplo kostky a dílky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozmněry kusového balení: 35 x 38 x 9 cm

 

Balení: 1 ks
Filmový hrdina: Walt Disney, Spiderman
Počet dílků stavebnice: 41
Věk: Od 2 let
Načítám