LEGO Duplo 10973 - Divoká zvířata Jižní Ameriky

Stavebnice Divoká zvířata Jižní Ameriky od Lego Duplo vezme děti od 2 let na výpravu do divoké džungle a rodičům umožní sdílet vzácné vývojové milníky se svými ratolestmi v předškolním věku.
EAN: 5702017155906
Kód 1: 2210973
Kód 2: 10973LEG
1 069 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Divoká zvířata Jižní Ameriky od Lego Duplo vezme děti od 2 let na výpravu do divoké džungle a rodičům umožní sdílet vzácné vývojové milníky se svými ratolestmi v předškolním věku. Vydejte se do divočiny a poznávejte jihoamerickou přírodu po boku vašeho malého dobrodruha. Tato všestranná stavebnice je nabitá herními možnostmi. Seznamte se s krokodýlem, opicemi, lenochodem, mládětem jaguára, tukanem a lamou. Prozkoumejte stromy, skály a vodopád. Pak model přestavte a vykročte na nová dobrodružství na skládací trojrozměrné herní podložce s motivem džungle. Barevná herní sada obsahuje krokodýla, 2 opice, lenochoda, mládě jaguára, tukana a alpaku, stejně jako stromy, skály a vodopád a navíc trojrozměrnou podložku do džungle.

  • Model je 27 cm vysoký, 47 cm široký a 21 cm hluboký

  • Hrací podložka je 25 cm vysoká, 46 cm široká a 23 cm hluboká

  • Počet dílků: 71

Všechny stavebnice Lego Duplo byly odborníky navrženy tak, aby obsahovaly zábavné příběhy, pestré barvy, rozmanité postavy a celou řadu detailů, které vašemu dítěti pomůžou udělat VELKÝ první krok na cestu životem. 

Od roku 1969 splňují prvky Lego Duplo přísné průmyslové standardy, takže malíčky mohou kostky snadno zvednout, umístit a rozebrat. Lego Duplo kostky a dílky jsou testovány na pád, teplo, tlak a kroucení a analyzovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 48 x 28 x 9 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 71
Věk: Od 2 let
Načítám