LEGO DUPLO 10977 - Moje první štěňátko a koťátko vydávající

Děti od 18 měsíců si užijí spoustu zábavy, zatímco budou rozvíjet své schopnosti se stavebnicí Moje první štěňátko a koťátko vydávající zvuky od Lego Duplo.
EAN: 5702017153612
Kód 1: 2210977
Kód 2: 10977LEG
36,12 € cena s DPH
poslední 3 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Děti od 18 měsíců si užijí spoustu zábavy, zatímco budou rozvíjet své schopnosti se stavebnicí Moje první štěňátko a koťátko vydávající zvuky od Lego Duplo. Poslouchejte a učte se s rozkošnými zvířátky. V této rozkošné stavebnici na vás čeká koťátko a pejsek. Obě figurky jsou tvořené 2 dílky vhodnými pro malé děti. Malí milovníci zvířat mohou své mazlíčky umístit do speciální kutálející se hračky. Zvukové funkce jednotlivých zvířat dále rozšiřují herní a výukové možnosti – zvuky totiž děti upozorní, když je čas na jídlo, hraní, spánek a tak dále. Součástí je i obruč na hračky pro zvířátka. Batolata poskládají dvě zvířátka do 2 částí, starají se o zvířátka, hrají si s nimi a poslouchají, co potřebují. Jedná se o skvělý způsob, jak si předškoláci mohou osvojit každodenní rutiny. Rodiče mohou se svými ratolestmi sdílet důležité vývojové milníky.

  • Každé zvíře měří přes 9 cm na výšku, 8 cm na šířku a 3 cm do hloubky

  • Počet dílků: 22

Stavebnice LEGO DUPLO malým dětem nabízejí pořádnou porci zábavy, spoustu možností sebevyjádření a bezpočet příležitostí objevovat, co je baví.

Lego Duplo prvky splňují přísné průmyslové standardy od roku 1969, takže malíčky mohou snadno uchopit, umístit a oddělit dílky. Lego Duplo kostky a dílky jsou testovány tak, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 28 x 26 x 10 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 22
Věk: Od 18 měsíců
Načítám