LEGO DOTS 41954 - Nalepovací záplata

Máte doma dítě ve věku od 6 let, které zbožňuje ruční práce a zdobení? Se stavebnicí Nalepovací záplata od Lego Dots se může věnovat oběma těmto činnostem!
EAN: 5702017156231
Kód 1: 2241954
Kód 2: 41954LEG
149 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Máte doma dítě ve věku od 6 let, které zbožňuje ruční práce a zdobení? Se stavebnicí Nalepovací záplata od Lego Dots se může věnovat oběma těmto činnostem! Kreativní stavebnice přináší nalepovací záplatu, kterou lze připevnit na libovolný tvrdý, rovný povrch, a také více než 90 barevných zdobítek. Sada obsahuje nálepku 8 x 8, která se nalepí na jakýkoli tvrdý povrch, a více než 90 kostek, které podněcují dětskou představivost a podporují jejich kreativní rozvoj. Tvůrčí proces je snadný a intuitivní. Děti si mohou přizpůsobit vzhled záplaty k obrazu svému a pochlubit se jedinečným stylem. Pak mohou své dílo kdykoli přetvořit. 

  • Čtvercová samolepka 8 x 8 je 6 cm široká a 6 cm dlouhá a nabízí dětem dostatek prostoru pro kreativní vzory, které pak mohou vystavit všude tam, kam se jejich design přilepí.

  • Počet dílků: 95

Řada DOTS děti uvede do světa kreativních stavebnic Lego, v němž mohou vytvářet a dozdobovat různé modely. S touto nápaditou nalepovací záplatou není nic nemožné – klíčem k úspěchu je dětská představivost. Tvořivé stavebnice DOTS poslouží jako příjemné překvapení nebo zábavný dárek k narozeninám pro kreativní děti. Tato sada Lego Dots umožňuje vašemu dítěti vyjádřit svou kreativní stránku. Na samolepku lze ihned nalepit drobné kamínky. Vynalézavosti vašeho dítěte se meze nekladou. Se sadami Lego Dots si můžete navrhnout své vlastní šperky nebo doplňky do domácnosti. Jejich vlastní návrhy dětem ukazují, jak zábavný může být zážitek ze hry Lego.

Již od roku 1958 splňují dílky Lego přísné standardy, aby umožňovaly konzistentní spojování. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 9 x 13 x 3 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 95
Věk: Od 6 let
Načítám