LEGO DOTS 41953 - Náramek – Duha

Příznivci umění a ručních prací se mohou díky stavebnici Náramek – Duha od Lego Dots pochlubit dílem, které hraje všemi barvami duhy.
EAN: 5702017156200
Kód 1: 2241953
Kód 2: 41953LEG
149 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Příznivci umění a ručních prací se mohou díky stavebnici Náramek – Duha od Lego Dots pochlubit dílem, které hraje všemi barvami duhy. Stavebnice pro děti od 6 let obsahuje přizpůsobitelný červený náramek, 2 podložky na zdobení a 2 ozdoby ve tvaru srdíčka, a k tomu navíc spoustu dílků na motivy duhy. Náramek je připravený na zdobení a děti si jej mohou přizpůsobit podle svého outfitu nebo nálady. Duhová stavebnice nabízí červený náramek, a k tomu navíc 36 dílků, včetně 2 podložek na zdobení, 2 jedinečných ozdob ve tvaru srdíčka, které lze k podložkám připevnit, dále spoustu barevných dílků a také 8 zdobítek s motivem duhy. Sáček doslova překypuje inspirací, takže určitě podnítí dětskou fantazii.

  • Náramek je dlouhý 20 cm

  • Počet dílků: 37 + 1 náramek

Řada DOTS děti uvede do světa stavebnic Lego, v němž mohou vytvářet a zdobit své sady. S tímto náramkem není nic nemožné – klíčem k úspěchu je dětská představivost. Tvořivé stavebnice DOTS poslouží jako příjemné překvapení nebo zábavný dárek k narozeninám pro kreativní děti.

Tato sada od Lego DOTS otevírá brány do světa kreativity. Připravené náramky je možné začít okamžitě zdobit a zároveň se jedná o skvělou příležitost, jak pomocí hraní podpořit dětskou fantazii. Sady od Lego DOTS přinášejí radost ze stavebnic Lego nové skupině dětí. Vybízejí k tomu, aby se projevily tvorbou a zdobením vlastních šperků nebo bytových doplňků.

Již od roku 1958 splňují dílky Lego přísné standardy, aby umožňovaly konzistentní spojování. Dílky Lego splňují přísné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 9 x 25 x 1 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 37
Věk: Od 6 let
Načítám