LEGO Creator 31132 - Vikingská loď a mořský had 3v1

Stavebnice Lego Creator 3v1 Vikingská loď a mořský had určená dětem od 9 let přináší malým dobrodruhům množství strhujících dobrodružství.
EAN: 5702017153230
Kód 1: 2231132
Kód 2: 31132LEG
2 699 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego Creator 3v1 Vikingská loď a mořský had určená dětem od 9 let přináší malým dobrodruhům množství strhujících dobrodružství. Sada obsahuje model vikingské lodi s 8 štíty a balistou, sestavitelnou figurku krávy a 2 havrany z kostek, a polohovatelného mořského hada, se kterým děti čeká strhující a napínavé hraní. Akční stavebnice 3v1 dětem umožní s nadšením si postavit tři různé vikingské modely. Můžou se pustit do stavění vikingské lodi s mořským hadem, vikingského domu s drakem a krávou z kostek nebo vlka Fenrise vedle stromu ukrývajícího drahokamy. Můžou se pustit do stavění vikingské lodi s mořským hadem, vikingského domu s drakem a krávou z kostek nebo vlka Fenrise vedle stromu ukrývajícího drahokamy. Každý z modelů doplňují 4 minifigurky Vikingů. 

  • Vikingská loď je 27 cm vysoká, 42 cm dlouhá a 17 cm široká

  • Počet kostek: 1192

Stavebnice Lego Creator 3v1 přináší dětem tři modely v 1 krabici, se kterými si užijí nespočet hodin nekončící zábavy! Všechny detailně propracované modely lze následně rozebrat a postavit z kostek cokoliv jiného! Vyberte si některou ze stavebnic z řady 3v1, které nabízí nejrůznější modely od lodí přes budovy až po ponorky.

Aplikace Lego Building Instructions umožňuje dětem přibližovat, otáčet a zkoumat pohled na digitální model na svém chytrém telefonu nebo tabletu, když staví.

Již od roku 1958 splňují Lego kostky ty nejpřísnější oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují pevné spojování. Lego dílky splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 48 x 38 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 1192
Věk: Od 9 let
Načítám