LEGO Creator 31131 - Bistro s nudlemi v centru města

Fanoušci Lego starší 8 let se s akční stavebnicí Lego Creator 3v1 Bistro s nudlemi v centru města mohou těšit na pořádnou porci zábavných příběhů.
EAN: 5702017153223
Kód 1: 2231131
Kód 2: 31131LEG
949 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Fanoušci Lego starší 8 let se s akční stavebnicí Lego Creator 3v1 Bistro s nudlemi v centru města mohou těšit na pořádnou porci zábavných příběhů. Hlavní model tvoří dvoupodlažní budova v centru města s bistrem v přízemí a parádním bytem se střešní terasou nad ním. Dům lze navíc ze zadní strany otevřít, díky čemuž děti získají přístup k dalším herním možnostem. Se stavebnicemi Lego Creator 3v1 si děti mohou vybrat, který ze tří modelů si postaví. Nabízí se dvoupodlažní budova v centru města s bistrem a bytem se střešní terasou, prodejna kol s novinovým stánkem a uměleckým studiem, nebo herna se třemi videoherními automaty. Zadní stěnu městského domu lze otevřít, aby si vaše dítě mohlo hrát lépe a kreativněji v obou patrech. V městském domě je automat a kolo, které prodává zmrzlinu. V obchodě s koly je strom bonsaje a v podloubí pes z kostek Lego. Hrací sada obsahuje 2 minifigurky, které může vaše dítě použít k vytvoření vlastních příběhů v různých městských prostředích.

  • Městský dům je 19 cm vysoký, 16 cm široký a 6 cm hluboký

  • Počet kostek: 569

Stavitelský zážitek Lego v digitálním prostředí. Součástí stavebnice je interaktivní digitální návod, se kterým bude stavění ještě zábavnější. Nástroje přibližování a otáčení, které jsou k dispozici v bezplatné aplikaci s návody na stavění Lego pro chytré telefony a tablety, dětem umožní si model vizualizovat, zatímco na něm pracují.

Již od roku 1958 splňují Lego kostky ty nejpřísnější oborové standardy, díky čemuž jsou konzistentní, kompatibilní a umožňují pevné spojování. Lego dílky splňují náročné globální bezpečnostní standardy.

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 569
Věk: Od 8 let
Načítám