LEGO City 60347 - Obchod s potravinami

Stavebnice Lego City Obchod s potravinami přináší dětem možnost hrát si na provoz vlastní prodejny.
EAN: 5702017161617
Kód 1: 2260347
Kód 2: 60347LEG
51,50 € cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Stavebnice Lego City Obchod s potravinami přináší dětem možnost hrát si na provoz vlastní prodejny. Supermarket má širokou nabídku nejrůznějšího zboží a součástí sady je i elektromobil, vysokozdvižný vozík a nákupní košík. Prostřednictvím dílů parkoviště můžou děti pro ještě více zábavy model propojit s dalšími stavebnicemi Lego. Mezi pěticí minifigurek nechybí pan Zahrádka, oblíbená postava ze seriálu Lego City Dobrodružství. 

  • Hotový supermarket je 11 cm vysoký, 36 cm široký a 13 cm hluboký

  • Počet kostek: 404

Stavebnice obsahuje jednoduchý návod na sestavení, díky kterému si děti zvládnou s hrdostí postavit vlastní hračky Lego nebo se mohou pustit do společného stavění s kamarády nebo členy rodiny. Stavebnice Lego City dětem otevírají bránu do světa akčního hraní prostřednictvím modelů realistických vozidel a propracovaných budov a díky inspirativním postavám podněcující k přehrávání scénářů.

Všechny Lego prvky splňují přísné oborové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a zábavné na stavění. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a analyzovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy

Rozměry kusového balení: 48 x 28 x 6 cm

 

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 404
Věk: Od 6 let
Načítám