LEGO City 60346 - Stodola a zvířátka z farmy

Se stavebnicí Lego City Stodola a zvířátka z farmy na děti čeká nejedno farmářské dobrodružství.
EAN: 5702017161723
Kód 1: 2260346
Kód 2: 60346LEG
1 069 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Se stavebnicí Lego City Stodola a zvířátka z farmy na děti čeká nejedno farmářské dobrodružství. Stavebnice obsahuje model stodoly s funkčním kladkostrojem, parádní traktor s přívěsem, skleník a celou řadu roztomilých zvířat. Skvěle se hodí pro samostatné hraní nebo zábavu s kamarády a rodinou. V balení najdete vše, co je potřeba ke stavbě stodoly, skleníku a traktoru s přívěsem. 4 minifigurky, včetně 1 hrdinky Lego City TV a zvířat (veverka, ovce, jehně, prase, prasátko, kráva) tě zvou ke hře. Vaše dítě může pomocí jeřábu ve stodole vyložit odpojitelný přívěs, otevřít střechu nad seníkem a postarat se o zvířata. 

  • Hotová stodola je 9 cm vysoká, 6 cm široká a 5 cm hluboká

  • Počet kostek: 230

Tato stavebnice pro děti od 4 let obsahuje ilustrovaný návod na stavění a začátečnickou kostku Lego, díky které bude sestavení úplná hračka. Chybět nesmí ani digitální pokyny dostupné v bezplatné aplikaci s návody Legopro chytré telefony a tablety. Tento úžasný interaktivní pomocník dětem umožní si modely přibližovat, otáčet a vizualizovat ze všech úhlů.

Stavějte, hrajte si a učte se Farmářské stavebnice Lego City nabízí dětem otevřené herní možnosti díky propracovaným a realistickým modelům budov a vozidel a inspirativním postavám, se kterými budou každodenní aktivity vzrušující zábavou.

Všechny Lego prvky splňují přísné oborové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a zábavné na stavění. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a analyzovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy

Rozměry kusového balení: 38 x 26 x 7 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 230
Věk: Od 4 let
Načítám