LEGO City 60345 - Dodávka na farmářském trhu

Děti s představivostí si doslova zamilují stavebnici Dodávka na farmářském trhu.
EAN: 5702017161693
Kód 1: 2260345
Kód 2: 60345LEG
635 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Děti s představivostí si doslova zamilují stavebnici Dodávka na farmářském trhu. Obsahuje model propracované farmářské dodávky s prodejním okénkem, otevíracími dveřmi a řadou parádních funkcí. Nechybí ani políčko pro pěstování mrkve a dalšího zboží. Nákladní auto na dodávku zeleniny obsahuje poklop, otevírací dveře, zadní dveře a kabinu pro minifigurku. Skvělé doplňky jako konev, lopatu, vidle, sud, mrkev, dýně, kukuřici cukrovou, hrozny, jalapeños a jablka pro Lego minifigurky. Ve společnosti figurky králíka a 3 minifigurek, mezi kterými nechybí ani oblíbená postava z televizního seriálu Lego City, na děti čeká pořádná dávka zábavy.

  • Nákladní vůz na dodávku zeleniny je 10 cm vysoký, 25 cm dlouhý a 17 cm široký

  • Počet kostek: 310

Stavebnice na motivy farmaření obsahuje jednoduchý tištěný návod na sestavení, díky kterému si děti zvládnou s hrdostí postavit vlastní hračky Lego nebo se mohou pustit do společného stavění s kamarády nebo členy rodiny. 

Všechny Lego prvky splňují přísné oborové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a zábavné na stavění. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a analyzovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy

Rozměry kusového balení: 28 x 26 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 310
Věk: Od 5 let
Načítám