LEGO City 60344 - Kurník

Dopřejte dětem možnost prožívat dobrodružství na farmě se stavebnicí Lego City Kurník.
EAN: 5702017161167
Kód 1: 2260344
Kód 2: 60344LEG
209 Kč cena s DPH
Vyprodané
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 0ks
Popis produktu
Parametry

Dopřejte dětem možnost prožívat dobrodružství na farmě se stavebnicí Lego City Kurník, která obsahuje model kurníku s otevíracími dvířky a přihrádkou na vejce, parádní terénní čtyřkolku s funkčním řízením, a navíc zábavné doplňky, mezi kterými najdete 2 vajíčka a bedýnku, kterou lze připevnit na zadní část vozidla. Zapojte do akce minifigurku farmářky a 2 figurky slepic a hraní může začít! Vaše dítě může otevřít zásuvku a sbírat vajíčka a řídit čtyřkolku nakloněním doleva nebo doprava.

  • Hotový kurník měří přes 9 cm na výšku, 6 cm na šířku a 5 cm do hloubky, takže si vaše dítě může vzít hračku s sebou, kamkoli půjde.

  • Počet dílků: 101

Stavebnice na motivy farmaření obsahuje jednoduchý tištěný návod na sestavení, díky kterému si děti zvládnou s hrdostí postavit vlastní hračky Lego nebo se mohou pustit do společného stavění s kamarády nebo členy rodiny. Vítejte ve světě Lego City! Stavebnice Lego City z prostředí farmy nabízí dětem nespočet herních možností díky propracovaným a realistickým modelům budov, vozidel a inspirativním postavám, se kterými se každodenní aktivity promění.

Farmářské sady Lego City obsahují budovy, scenérie, vozidla a postavy pro nápaditá herní dobrodružství, která dětem pomáhají rozvíjet kreativní schopnosti a sebevědomí. Všechny Lego prvky splňují přísné oborové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a zábavné na stavění. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a analyzovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy.

Rozměry kusového balení: 16 x 14 x 5 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 101
Věk: Od 5 let
Načítám