LEGO City 60340 - Kaskadérská výzva s čepelemi

Předvádějte neuvěřitelné kaskadérské kousky se stavebnicí Lego City Kaskadérská výzva s čepelemi, která obsahuje akční kaskadérskou motorku se setrvačníkem.
EAN: 5702017162096
Kód 1: 2260340
Kód 2: 60340LEG
425 Kč cena s DPH
poslední 1 ks
K vyzvednutí na prodejně v Hradci Králové 1ks
- +
ks
Popis produktu
Parametry

Předvádějte neuvěřitelné kaskadérské kousky se stavebnicí Lego City Kaskadérská výzva s čepelemi, která obsahuje akční kaskadérskou motorku se setrvačníkem pro skutečné kaskadérské kousky a slouží jako perfektní kulisa pro velkolepá vystoupení a soutěže. 2 minifigurky – Shirley Keeper z televizního seriálu Lego City – Adventures a úžasný jezdec na kaskadérském kole Wave Sprinter. Děti prožijí strhující dobrodružství po boku minifigurek Shirley Keeperové, postavy ze seriálu Lego City Dobrodružství a jezdce týmu Stuntz. Děti používají setrvačník ke spuštění kaskadérského kola a proražení překážek. Padající čepele umožňují velkolepé kaskadérské show a soutěže. Pro ještě větší porci kaskadérské zábavy je možné sadu kombinovat s dalšími stavebnicemi z řady Lego City Stuntz.

  • Překážková kaskadérská výzva je 14 cm vysoká, 20 cm široká a 22 cm hluboká

  • Počet kostek: 154

Stavebnice Lego City Stuntz obsahuje jednoduchý návod na sestavení, díky kterému si děti zvládnou s hrdostí postavit vlastní hračky Lego nebo se mohou pustit do společného stavění s kamarády nebo členy rodiny.

Stavebnice Lego City podněcují ke kreativnímu hraní prostřednictvím modelů budov s rozličnými funkcemi, parádních vozidel a inspirativních postav, které dětem otevřou bránu do světa plného akce a otevřeného hraní.

Všechny Lego prvky splňují přísné oborové standardy od roku 1958, aby bylo zajištěno, že jsou konzistentní, kompatibilní a zábavné na stavění. Lego prvky jsou testovány na pád, teplo, tlak a torzi a analyzovány, aby splňovaly přísné globální bezpečnostní normy

Rozměry kusového balení: 26 x 19 x 6 cm

Balení: 1 ks
Počet dílků stavebnice: 154
Věk: Od 5 let
Načítám